Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Vodilna trgovina za lepoto in zdravje iz Ljubljane, Alaja

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Za svoje fizično in psihično počutje storimo največ, če uživamo veliko surove, sveže zelenjave in sadja, kalčke, semena in oreščke. Ravno tako si privoščimo različne stročnice, čičeriko, sojo, lečo, fižol in polnovredna žita rjavi riž, kvinojo, amaranto, proso, piro, kamut, oves. Samo nepredelana  hrana vsebuje encime  za pretvorbo hranil v energijo v celicah. Nizka celična energija glavni vzrok skoraj vseh bolezni pa tudi prezgodnjega staranja.

Vodilna trgovina za zdravje in lepoto Alaja

Odkrili smo vodilno slovensko trgovino z največjo izbiro izdelkov za lepoto in zdravje, Alaja.

Ponosni so, da zastopajo blagovne znamke na katere se lahko zanesete. Njihov glavni namen je ponuditi vam najboljše prehranske dodatke za katerimi stojijo odgovorni in prijazni ljudje. Trgovina Alaja, kjer prevladuje zdrava prehrana. Izbirajte med ponudbo super hrane, kozmetike, čistil, prehranskih dopolnil, super hrane, čajev in prehranskih dopolnil.

 

Obenem trgovina Alaja organizra brezplačna predavanja o različnih tematikah, prav tako individualna svetovanja. Celovita ponudba ekoloških izdelkov, predavanja, delavnice, brezplačne svetovalne urice, da lahko naredite nekaj dobrega zase in svoje najbližje. Izdelki so vsestransko uporabni, visokokvalitetni, nudijo velik prihranek pri delu, času , energiji in denarju. 

 

Odlikuje jih kakovost in zadovoljna stranka

O kakovosti , vzdržljivosti in uporabnosti proizvodov se lahko vsaka stranka prepriča sama, saj izdelke predstavijo  oz. jih lahko stranka preizkusi sama. Vodilo podjetja Alaja, je zadovoljna in srečna stranka! Močno se trudijo, da iz dneva v dan dodajajo v svoj prodajni program izdelke, ki pripomorejo k zdravemu in vitalnemu življenju. Ekipa trgovine Alaja je drugačna in tega se zavedajo. Svoje poslanstvo uresničujejo na podlagi temeljev, s katerimi so začrtali svojo poslovno pot. Na njej spoštujejo kupce, okolje, ki jih obdaja in svoje sodelavce, ki so gradniki prihodnosti. Svežina njihove ponudbe je temelj kakovosti, ki so jo s pozornostjo, strokovnostjo in angažiranostjo zgradili skozi leta.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.