Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Vodilna urarna Zlatka Pajnič iz Kočevja, popravila ur in nakita

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

V urarni Pajnič Zlatka iz Kočevja lahko izbirate med različnimi modeli ročnih ur, elegantnih, modnih, klasičnih in športnih. Tisti, ki sledite modnim trendom pa lahko izbirate med različnimi modeli ur priznanih blagovnih znamk. Nudijo vam tudi pasove za ure v različnih barvah in velikostih, ter baterije. Kot dodatno dejavnost zagotavljajo hitre in kvalitetne servisne storitve (zamenjava baterij, pasov in stekel, ter splošna popravila ur). Ukvarjajo se tudi z graviranjem. Tisti, ki ste radi točni boste pri urarstvu Pajnič zagotovo našli rešitev!

 

 

Poleg osnovne dejavnosti, prodaje in servisa za kvarčne in mehanske ure vseh vrst, dobavljajo tudi urarski material, orodje, baterije in pasove.  Poskušajo zagotoviti, da vse vaše želje pregledajo in izdelajo v najkrajšem možnem času.

 

 

Odlikuje jih tradicija, nenehno strokovno izpopolnjevanje ter sledenje svetovnim urarskim trendom zagotavljajo vrhunski servis ter naraščajoče število zadovoljnih strank. Imajo sodobno delavnico z optimalno infrastrukturo, ki opravlja popravila in obnovo vaše ure od trenutne zbirke pa do starih ur. Najraje se lotijo starih ročnih in stenskih ur.

 

 

Sedež podjetja in urarski servis s prodajalno sta na Trgu zbora odposlancev 65 (Kočevje), kjer ponujajo ure različnih cenovnih razredov, popravila vseh vrst ur in opravljajo tudi tako imenovani hitri servis (menjava in popravila pasov, menjava baterij).

Uspešnost podjetja temelji na jasni poslovni strategiji, ki jo udejanjajo predvsem s kvaliteto opravljenih storitev, s skrbjo za poprodajo in podporo vsem svojim strankam in končnim kupcem. Z vami želijo ustvariti dolgoročen partnerski odnos, zadovoljiti vaše želje in preseči vaša pričakovanja. Zagotavljajo vam hitro odzivnost, široko ponudbo in dolgoletne izkušnje.

 

URARSTVO PAJNIČ PAJNIČ ZLATKO s.p.

Trg zbora odposlancev 65

1330 Kočevje

Tel: (01) 895 83 00

E-pošta: pajnicm@gmail.com

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.