Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Vodilna, Vaša očesna optika v Postojni, Cerknici in Idriji

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Vodilna optika “Vaša očesna optika” je ena od vodilnih optik ki opravlja svojo dejavnost v Postojni, Cerknici in Idriji. Svojo dejavnost očesne optike izvajajo profesionalno, celostno in kakovostno.

V svoji ponudbi imajo največjo izbiro korekcijskih, sončnih, športnih očal in kontaktnih leč ter drugih dodatkov, ki sodijo v prodajni repertoar sodobne optike.

Sunglasses-Brands

Kontrole vida opravljajo v Postojni, v Cerknici in v Idriji. V Cerkniški in Idrijski poslovalnici, opravljajo samoplačniške okulistične preglede (pregled očesnega ozadja, potrdila za podaljšanje vozniškega dovoljenja itd).

V poslovalnicah Vaše očesne optike vas bodo pričakali visoko izobraženi timi delavcev, z izjemnim posluhom za vaše potrebe, z znanjem, ki omogoča da kvalitetno odgovorijo na vsa vaša vprašanja, tim z občutkom za modo in skladnost, ki ga uporabljajo ko vam diskretno svetujemo pri izbiri okvirjev, očal in leč. Ambulante so opremljene z najnovejšimi aparati vodilnih proizvajalcev na področju okulistike. Svoje visoko strokovno znanje dopolnjujejo z najboljšo tehnološko opremo.

optika_tn4

Z individualnim pristopom, bo ekipa strokovnjakov, z veseljem prisluhnila vašim željam. Zadovoljstvo strank in pacientov je njihov glavni namen.

Vaša očesna optika je optika, v kateri je združeno strokovno znanje in dolgoletne izkušnje, podprte z najsodobnejšo tehnologijo.

Priporočamo, da preventivno opravite prvi brezplačni pregled vida v Vaši očesni optiki, kjer brezplačno določijo dioptrijo in svetujejo pri preventivi kako zaščititi vaše oči in vid v vsakodnevnem okolju, ter svetujejo pri izbiri korekcijskih, sončnih očal ali kontaktnih leč.

Ker spoštujemo vaš čas, vas vabimo, da si svoj termin rezervirate na telefonskih številkah:

VAŠA OČESNA OPTIKA POSTOJNA 05 720 00 33

VAŠA OČESNA OPTIKA CERKNICA 01 709 30 08

VAŠA OČESNA OPTIKA IDRIJA         05 906 00 06

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.