Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Vodilni ponudnik lesno obdelovalnih strojev, Intercet

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje, ki se ukvarja na področju strojev za obdelavo lesa in pomaga pri izdelavi najboljše rešitve samo za vaše potrebe. Pri podjetju Intercet dobite vse, od od ideje, projektiranja, pomoči pri iskanju financiranja, vse do dobave proizvodne linije na ključ, montaže in zagona strojev ter šolanja delavcev.

Uvršamo jih v podjetje, ki spada med vodilne ponudnike lesno obdelovalnih strojev in opreme v Sloveniji.

Njihova ponudba zajema:

  • visokotehnološke stroje za obdelavo lesa, od štiristranskih skobeljnih strojev (Weinig Cube Plus, Weining Powermat 700, Weining Powermat 1500, Weining Powermat 2400, Weining Powermat 2400 SP).
  • Večlistne žage, univerzalne žage, čelilnike, tračne žage, potezne žage, formatne žage.
  • Stroji za dolžinsko spajanje (linije za dolžinsko spajanje kratkih elementov, linije za dolžinsko spajanje konstrukcijskega lesa).
  • Stroji za izdelavo oken (CNC centri za izdelavo oken, CNC stroji za vrtanje izvrtin, NC nares okenskih letev, oprema za okovanje in steklenje).
  • Stiskalnice za širinsko lepljenje, skenerji, kontaktne brusilke, stroji za dvostransko profiliranje, stroji za ščetkanje, stroji za poliranje laka, stroji za brušenje in merjenje orodja, obdelovalno orodje, vakumska dvigala, roboti, rabljeni stroji.

V svojo ponudbo vključujejo različne blagovne znamke in izdelke dobaviteljev, ki so se v zadnjih letih etablirali na trgu, kot sinonim vrhunske kvalitete, kot vodilno vključujejo pa z Weinig skupino.

Poslanstvo podjetja je zagotoviti najboljše izdelke in storitve za svoje stranke. Prepričani so v strogo kontrolo kakovosti, ki zagotavlja, da je njihov končni izdelek zaključen v največji možni obliki standardov. Storitve opravljajo kakovostno, strokovno, natančno, hitro in z največjo mero odgovornosti. Svoje poslanstvo uresničujejo na podlagi temeljev, s katerimi so začrtali svojo poslovno pot.

Prednost podjetja Intercet pred konkurenco so dolgoletne izkušnje in homogen kolektiv, ki je s svojim znanjem in predanostjo ponuja celostne rešitve. Odlikuje jih kvalitetna ponudba in zadovoljna stranka. Da bi to dosegli, so zaposleni specializirani na področju dela, ki ga opravljajo in so izredno aktivni, strokovni in dinamični. Nenehno spremljanje novosti na domačem in tujem trgu je neobhodno,  da bi lahko ustregli  vse bolj zahtevnem trgu.

Izstopajo z visokokakovostno storitvijo!

So partner okolju v katerem delujejo, s prakso vzdrževanja dobrih poslovnih odnosov na vseh nivojih. Zadovoljstvo zaposlenih podjetja Intercet se odraža v velikih uspehih, ki jih dosegajo vsak posamezno in seveda skupaj kot podjetje.

 

Za sodelovanje in kontakt se obrnite direktno na podjetje:

Intercet d.o.o.

Poslovna conaA 24

4208 Šenčur

www.intercet.si

E: info@intercet.si

 

 

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.