Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Vodilni ponudnik  oblazinjenega pohištva , Milax

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Oblazinjeno sedežno pohištvo  je namenjeno sproščanju in mora biti udobno, funkcionalno in lepega videza.  Izbira pravega proizvajalca oblazinjenega pohištva je zato zelo pomembna.  Za bolj zahtevne, je najbolj priporočljiva izbira oblazinjenega pohištva po meri. V nadaljevanju vam zato predstavljamo vodilno podjetje oblazinjenega pohištva , Milax.

Milax, proizvodnja in trgovina oblazinjenega pohištva, velja za eno od največjih slovenskih proizvajalcev oblazinjenega pohištva. Pri oblazinjenem pohištvu je v ospredju sestavljivost, kar pomeni, da lahko posamezne kose poljubno zlagamo v različne sestave ali jih uporabljamo v različne namene.

Podjetje Milax uporablja modne odtenke oblazinjenega pohištva, ki so kar precej živahni.  Njihove kombinacije, ki jih uvrščamo med modne so recimo rumena, vijoličasta, zelena, rdeča. Prav tako je še vedno mogoče videti zofe v pastelnih odtenkih, na primer v nežnem umazano rožnatem ali mentolovem.

 

 

Z dolgoletnimi izkušnjami in znanjem oblazinjenega pohištva, pripravijo in predvidijo načrt, kije najbolj pomemeben za vas. Izbirate lahko med veliko materiali različnih vrhunskih kvalitet usnja, mikrotkanin, dekorativnih tkanin. S  široko ponudbo materialov za oblazinjenje v različnih kvalitetah usnja, mikrotkanine, dekorativne tkanine, pvc tkanine vam naredijo vse glede na vaše  želje.

Lahko pa tudi poskrbijo za prenovo vašega oblazinjenega pohištva.

Naročnik lahko preizkusi višino, globino in mehkobo sedišča ter hrbtnega naslona. Za vsak kos oblazinjenega pohištva dajejo garancijo. Svojim naročnikom poleg tega omogočajo kasnejše lepotne popravke, predelavo in preoblikovanje, če se starega pohištva naveličajo.

Z izbiro oblazinjenega pohištva podjetja Milax, si boste zagotovo priskrbeli sedežno garnituro, ki bo popolnoma ustrezala vašim željam in potrebam vašega prostora. Nekateri prostori so namreč izjemno specifični in zahtevni, zato je izbira pri njih odlična rešitev ravno za takšne in podobne primere. V kolikor si torej tudi vi želite privoščiti idealno sedežno garnituro za vas, se odločite za Milax!

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.