Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Vodilni ponudnik Optika Tomaž Šenk iz Kranja

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

V optiki Optika Tomaž Šenk s.p. Clarus Kranj predstavljata dve osnovni dejanosti kot sta optika in očesna ordinacija. Za vas opravijo vse potrebne meritve za različne vrste očal glede na vaše potrebe in želje:

 • Očala za daljavo.
 • Progresivna očala.
 • Očala za branje.
 • Delovna progresivna očala.
 • Sončna očala.
 • Bifokalna očala.
 • Sončna očala z dioptrijo.
 • Trifokalna očala.
 • Športna očala.
 • Očala na recept,
 • Izdelava sončnih in športnih očal, tudi z dioptrijo.

Odlikujejo jih dolgoletne izkušnje, zato za vas skrbi visoko usposobljen tim, Tomaž Šenk in sodelavci, ki skrbijo za celostne očesne preglede in vam s svojimi nasveti pomagajo pri izbiri ustreznih izdelkov. Prav tako nudijo preglede za kontaktne leče, ter uvajanje za začetnike.

V svoji ponudbi Optika Tomaž Šenk s.p. Clarus Kranj  ponuja najboljša stekla na svetu Essilor in so v povezavi z vrhunskimi dobavitelji očal in kontaktnih leč. Essilor izdeluje očalna stekla, kontaktnih leč pa ne. So namreč tudi pogodbeni izvajalec medicinsko tehničnih pripomočkov Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije in vam lahko odštejejo vrednost naročilnice (recepta za očala) od vsakega specialista, okulista.

Imajo izredno veliko izbiro korekcijskih okvirjev tako za ženske, moške in otroke. Spremljajo trende, ponujajo vam moderna in klasična očala, različnih oblik, barv velikosti za boljši vid na daleč, blizu, bifokalna, progresivna, očala za branje, za delo z računalnikom, za šport na prostem, kot tudi očala za potapljače. So edini  v Kranju, ki vam izdelajo kombinirana progresivna očala z najmodernejšim in najbolj natančnim aparatom Visioffice, podjetja Essilor. Njihova stekla imajo širša vidna polja in nimajo več plavajočega učinka. Vsi okvirji so visoke kakovosti, tudi tisti, katerih cena je neverjetno nizka do takih, ki so jih oblikovali svetovno znani modni oblikovalci. Pri izbiri in odločitvi za nakup korekcijskih očal vam bodo z veseljem pomagali s svojo strokovnostjo in izkušnjami. V Optika Tomaž Šenk s.p. Clarus Kranj,vam bodo z veseljem posvetili čas pri izbiri okvirjev za vaša očala, vam pomagali in svetovali. Je mojster očesne optike!

Svojim strankam svetujejo najboljšo rešitev za dosego kar se da dobrega vida. Vedno presenetijo s kakšnimi dobrimi ugodnimi popusti za svoje stranke.

Optika Tomaž Šenk s.p. Clarus Kranj
Nazorjeva ulica 3, 4000 Kranj, Slovenija
Telefon: 04-236 87 44
kranj@optikaclarus.si

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.