Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Vodilni računovodski servis Cvetka iz Ljubljane

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Na podlagi vaših želja, zahtev in specifičnosti poslovanja v računovodskem servisu Cvetka, oblikujejo prilagojeno računovodsko storitev za vaše podjetje. Odlikuje jih popolna zanesljivost in prilagodljivost, z najnovejšo tehnološko in programsko opremo. Vodilni računovodski servis Cvetka v Ljubljani, s 25-letnimi izkušnjami na področju računovodstva in knjigovodstva.

Boleča, vendar nepogrešljiva tema za vse nas so davki oz. ddv. Ni dneva, ko se davčni predpis ne bi spremenil, priredil, dodal ali izbrisal. Davčno svetovanje je tisto, s katerim nudijo stranki ustrezne informacije ter posredujejo predloge za rešitev in morebitno pomoč. Zato je računovodski servis Cvetka iz Ljubljane venomer na tekočem z aktualnimi spremembami na področju davkov.

Računovodsko podjetje Cvetka, nudi kvalitetne računovodske storitve v Sloveniji, ko je govora o celoviti poslovni podpori mikro in majhnim podjetjem, zato si prizadevajo uresničiti podjetnikove cilje, kadrovanja, svetovanja na področju financ, davkov, načrtovanja investicij, optimizirati davek od dohodkov pravnih oseb, davek na dodano vrednost, dohodnino in podobno.

Prepoznavni so predvsem po svoji strokovnosti, zanesljivosti in fleksibilnosti. S strankami namreč gradijo zaupanje in dolgoročno partnerstvo. Računovodske storitve, računovodstvo in knjigovodstvo, izvedba kompletne davčno-računovodske storitve, vse to boste deležni v uveljavljenem računovodskem servisu v središču Ljubljane. Velik poudarek  dajejo davčnemu in računovodskemu svetovanju.

Vsaki stranki zagotavijo hitro odzivnost, oseben pristop in sodoben način poslovanja.

Kot pravijo sami: »Niso davki tisti, ki vas ne razumejo, vi ste tisti, ki jih ne razumete, mi pa smo tisti, ki vam jih pomagamo rešiti!«

CVETKA d.o.o.

Računovodstvo, knjigovodstvo in davčno svetovanje

Dunajska 106

SI-1000 Ljubljana Slovenija

Tel: 0590 228 40, 01 5686 088

Fax: 0590228 59

www.cvetka.si

e-mail: cvetka@t-2.si

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.