Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Vodilni selitveni servis Repič

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Vodilni selitveni servis Repič iz Ljubljane se ukvarja z vsemi selitvami. Selitve stanovanjskih in pisarniških prostorov opravljajo z ekipo izkušenih delavcev ter s specialnimi pripomočki.

 

Imajo kar dva kamiona v voznem parku z dvižno nakladalno ploščadjo in kombi. V vsakem vozilu je izdatna količina zaščitnega materiala ter transportni vozički za hitrejše in učinkovitejše delo. Najemite strokovnjaka za selitve!

Podjetje Repič reši vašo selitev, brez dodatnega stresa, škode in napora. To se sliši kot dobra reklama, toda resnica je, da vas strokovnjak za selitve stane manj in opravi delo hitreje, kot če bi se selitve lotili na lastno pest. Uigrana ekipa podjetja Repič,  bo z lahkoto preselila zofo, vaš novi televizor, dragocen piano, in to natanko na želeno mesto. Selitveni servisi opravi svojo storitev v celoti, vse od pakiranja in nalaganja do prevoza, razlaganja in montaže. Pričakujte, da bo osebje predmete ustrezno zaščitilo in pripravilo na prevoz, po potrebi razstavilo pohištvo, vse skupaj pripeljalo v novo bivališče in tam ponovno sestavilo.

Njihove selitve so zavarovane v okviru zavarovanja prevozniške odgovornosti. Pri opravljanju prevozov, selitvi pomembnih dokumentov ali opreme, selitveni servis Repič spoštuje posebne varnostne ukrepe in jamči za varovanje vaših podatkov med selitvijo ali prevozom.

Podjetje Repič razpolaga s širokim spektrom raznolikih znanj, kar je razvidno po kvalitetno in strokovno opravljenih selitvah ter referencah. Sodelujejo z večjimi slovenskimi podjetji, organizacijami in družbami, ki so z njihovim dolgoletnim delom zadovoljni, kar jim s ponovnimi potrebami za selitev tudi pokažejo.

Odlikuje jih dolga tradicija, znanje in kakovost!   Poslanstvo podjetja je, da s kakovostjo storitev, strankam zagotavljajo celovite rešitve. Verjamejo v natančnost in transparentnost. Njihov kreativen pristop jim zagotavlja vire, dinamiko in fleksibilnost, da premagujejo vse izzive. Trudijo se biti konkurenčni s kakovostjo in cenami na svojem področju.

Stremijo h kakovostnemu in učinkovitemu delu, saj jim je najpomembnejše, da so stranke, zadovoljne z njihovim selitvenim servisom.  Kot vodilni selitveni servis utrjujejo položaj najboljših in hkrati ostati ugleden, strokoven, zanesljiv in prijazen selitveni servis. Na podlagi strokovnosti, z uporabo najsodobnejše opreme in poudarjeno skrbjo za stranke, si prizadevajo svoje storitve nenehno izboljševati.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.