Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Vodilno podjetje celotne Pomurske regije s področja trgovine in servisa drobne mehanizacije, podjetje Turopolje

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Eden izmed pomembnih dejavnikov podjetja Turopolje d.o.o. je ta, da je nenehno delo že od nekdaj njihova strast. To je razlog, zaradi katerega si ves čas zastavljajo nove cilje in si prizadevajo biti še boljši. Ravno to je razlog, da bomo današnji članek namenili najbolj uspešnem podjetju s področja trgovine in servisa drobne mehanizacije.  Njihova najpomembnejša referenca je zadovoljstvo naročnikov, zato čisto ob vsakem stiku ponudijo vse od sebe. Imajo pridobljen certifikat finančne zanesljivosti , ki so ga dobili s strani bonitetne hiše PRVA BONITETNA AGENCIJA d.o.o., ki ga lahko prejme gospodarski subjekt iz elitne skupine, ki predstavlja le 6,14 % od celotne populacije gospodarskih subjektov v Sloveniji. Podjetje Turopolje d.o.o. ga ima.

Uspeh nikoli ni samo rezultat vloženega truda in želje po uspehu, ampak je tudi rezultat nenehnega preseganja meja nemogočega. In to podjetje Turopolje d.o.o. zagotovo je.

Podjetje se ukvarja s kvalitetnim popravilom vseh drobnih kmetijskih strojev oz. mehanizacije. Poleg svetovanja in kakovostnega popravila drobnih kmetijskih strojev in mehanizacije, imajo tudi svoj prodajni program kjer ponujajo produkte blagovnih znamk STIHL, VIKING, FISKARS in produktno tehniko. So tudi pooblaščeni servis teh priznanih blagovnih znamk (STIHL, VIKING, BRIGGSANDSTRATTON, CASTEL GARDEN, STIGA, LAVOR, SOLO, KÄRCHER).

272-i_kat2015_akku_range_ma_i001_sl-5c47d1ee5c5ffdc3 293-viking_kosilnice_sl-10720d8ccd64f837 311-312311c43e6645aeb6849bcdad1a5f4b_sl-c5a571165bc34434 312-413dde2c44394159b858d7fab4adc90a_sl-a96b23436bd1370d

Servisirajo pa tudi motorne žage, vrtne kosilnice, sedežne kosilnice, motokultivatorje, pralce na toplo in mrzlo vodo, motorne škropilnice, motorne kose, hidroforje motorne in električne škarje za živo mejo.

V raznolikem prodajnem program produkti STIHL ponujajo akumulatorske naprave in opremo, motorne žage, kombi sisteme in multi sisteme, motorne kose in naprave za košnjo, rezalnike za živo mejo, čistilne naprave, škropilne naprave, vrtalne stroje za vrtanje lukenj in zemljo z vrtalnim orodjem, žage za razrez in kamin ter brusilno rezalne stroje, opremo in pogonska sredstva, zaščitno opremo, vse to lahko prelistate v njihovem katologu (http://turopolje.si/prodajni_program/).

VIKING program z ljubeznijo do trave, zajema vse od kosilnice, robotske kosilnice, sedežne kosilnice, prezračevalnike trave, vrtne drobilnike, motorne motrone kultivatorje, pogonska sredstva in tudi serijo za otroke (http://www.fiskars.si/Vrtnarjenje-in-nega-okolice).

Fiskars linija predstavlja vse proizvode za nego in vrtnarjenje okolice ter izdelke za kuhinjo in gospodinjstvo.

Svojo prodajno punudbo so še razširili z odprtjem trgovine in servisa v Ljutomeru in trgovine v Lendavi. Vodilno podjetje sedaj pokriva celotno Pomursko regijo. Zaradi zavedanja, da je danes za vsakega posameznika zelo pomemben čas, vam v podjetju Turopolje ponujajo tudi možnost čim hitrejše dostave in dobave potrebnega materiala. Prepoznavni so kot zaupanja vreden, zanesljiv, strokoven in prijazen servis, na katerega lahko stranke vedno računajo.

Ambiciozno podjetje, ki si vseskozi prizadeva, da bi bile stranke zadovoljne. Svoje delo opravljajo z veseljem, zadovoljstvom in na ravni profesionalnosti. Vodilo podjetja Turopolje je kvaliteta, ravno zato zagotavljajo profesionalen pristop in sodelovanje, ki temelji na strokovnosti in zaupanju.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.