Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Vodilno podjetje Majer Holz za rezrez lesa

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Majer Holz je vodilno podjetje, ki se ukvarja s celovitimi rešitvami za vaše potrebe v primarnem razrezu lesa. Ponujajo robustno konstrukcijo ter visoke zmogljivosti stroji za razrez lesa.

 

 

 

Preteklost jih je oblikovala, vse do danes

V preteklosti so imeli svoj lasten žagarski obrat, v katerem so pridobili pomembne izkušnje in najbolj pomembno perspektivo – razumejo potrebe in težave žagarskih obratov. Ponosni so, da je ravno njihova  paketna žaga trenutno najbolj robustna žaga, kar se jo da kupiti na tržišču. Prvo so naredili povsem avtomatsko čelilno žago za razrez paketov lesa. Nekaj njihovih inovacij je imelo direkten vpliv na industriji. Konstantne raziskave in razvoj paketnih žag jih ohranjajo pred drugimi in jih ločijo od konkurence.

Majer Holz d.o.o. ponudba obsega vse stroje za manjše, srednje in večje žagarske obrate, od manjših tračnih žag do celotnih žagalnih linij, čelilnih žag za pakete, avtomatske paketne žage, nakladalne rampe hlodovine, verižne transporterje, valjčne transporterje, mini gatre, ventilatorje za odsesovanje, turbine odsesovalnih naprav in še mnogo več.

 

 

S pomočjo dolgoletnih izkušenj in tradicije, ki so bile pridobljene skozi pestro zgodovino obratovanja podjetja, se lahko pohvalijo s široko ponudbo izdelkov in uslug, tako na področju razreza lesa.

Cilji podjetja je združiti strokovno znanje, ustvarjalnost, dolgoletne izkušnje in vaše želje ter na najboljši možen način reševati raznovrstne težave.

V podjetju si prizadevajo za učinkovit sistem kakovosti na vseh področjih delovanja. Vsa dela opravljajo po standardiziranih postopkih, upoštevajo mednarodne standarde in slovensko zakonodajo in predpise. Kakovost storitev nenehno preverjajo, nadzorujejo in usklajujejo ter izboljšujejo sisteme.

Ekipa je sestavljena iz strokovnjakov iz vseh področij razvoja strojev. Z večletnim skupnim delom z žagarskimi obrati, vam lahko svetujejo in pomagajo izboljšati vašo proizvodnjo. Z neprestanim vlaganjem v ljudi, kakovost in inovacije je podjetje Majer Holz postal vodilni na tem podoročju. Njihova prisotnost omogoča, da lahko strankam ponudijo najboljše storitve, ne glede na to, kje se nahajajo.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.