Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Vodilno podjetje za izdelavo keramike, podjetje Keramičarstvo B&S

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Ena izmed bolj pomembnih stvari, ki se jo moramo vprašati, ko bi si radi uredili kuhinjo, kopalnico, hodnike, kleti ali pa morda zunanjost naše hiše je, kakšne vrste ploščic in katerega ponudnika izbrati?

Podjetje Keramičarstvo B&S izvaja vso keramiko, polaganje ploščic in drugih zaključnih  gradbenih del.  Keramika iz podjetja B&Sje topla, vabljiva in minimalistična. S ploščicami ustvarjajo izjemno očarljive prostore s sofisticirano osebnostjo. Kot pravijo sami, je vsaka kopalnica in človek zgodba zase, zato se vsaki stranki in njenemu ambientu posvečajo individualno. Predvsem se trudijo v vsaki kopalnici poiščejo njene prednosti in jih maksimalno izkoristijo, da iz nje iztržijo kar najbolj estetsko in primerno kopalnico. Prav tako je pri polaganju keramike v drugih prostorih.

Na trgu vlada izobilje oblik, velikosti, barv in vzorcev keramičnih ploščic. Tako lepe so, da so postale modni dodatek doma. Če so včasih stene dnevnih sob krasile tapete, se danes marsikdo z veseljem odloči za keramiko. Tudi tla iz keramike so zaradi talnega gretja postala vse bolj priljubljena. Keramične ploščice so še izjemno trpežne, odporne na vlago, dobro prevajajo in akumulirajo toploto, so neobčutljive na svetlobo in enostavne za vzdrževanje. Torej praktična in estetska izbira za vsak prostor.

Če se odločate za postavitev kakršnekoli keramike, bodo pri podjetju B&S poskrbeli s svojim izbranim in sofisticiranim okusom, tako, da lahko v svoj novi prostor, vstopite z navdušenjem. Z odličnim pregledom nad ponudbo in bogatimi izkušnjami, bodo za vas pripravili najboljšo ponudbo. Vsaki stranki se namreč temeljito in skrbno posvetijo. Vaše zaupanje jim veliko pomeni, zato vam želijo ponuditi največ. Prilagajajo se trenutnim potrebam trga ter sledijo novostim na področju keramike, predvsem pa so ponosni, da se znajo prilagoditi še tako zahtevnim željam svojih strank.

Kot pravi direktor podjetja Keramičarstvo B&S, v opremi kopalnic je dobro, da so ključni elementi  preprosta barvna lestvica, čiste linije in praktična in neobremenjena razporeditev elementov po prostoru. Kopalnica mora izgledati udobno in elegantno. Naravne materiale, kot so les, keramika, medenina in kamen lahko kombinirate s sintetiko tako, da ustvarite popolno ravnotežje.

Verjamejo v  svoje dolgoletne izkušnje in v kontinuirano izobraževanje. Njihova storitev zajema vse, od načrtovanja, usklajevanja in vodenja do končne izvedbe.  Pri svojem delu poskrbijo za najmanjše detajle tako pri svetovanju in izbiri materialov, da je končni izdelek popoln in odraža vrhunsko kakovost.

Odlično podjetje, z odličnimi rezultati ter referencami.

 

 

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.