Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Vodilno podjetje za izdelavo lebdečih stopnic, Barjan line

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Lebdeče stopnice, sodobna arhitektura narekujejo popolnoma nov nivo izdelave stopnic. Tako so lebdeče stopnice postale privlačen arhitekturni element in predmet skrbnega načrtovanja. Postale so pravi okras sodobnega stanovanja, kjer so stopnice umeščene v osrednji, bivalni del. Na kaj je treba biti pozoren pri njihovem načrtovanju, smo povprašali izkušenega in vodilnega izdelovalca lebdečih stopnic, Perša Janeza.

Ravno zato v današnjem prispevku predstavljamo specializirano vodilno podjetje Barjan line za izdelavo lebdečih stopnic. Poleg tega izdelujejo izdelujejo tudi druge vrste stopnic. Vse o lebdečih stopnicah smo povprašali kar direktorja podjetja Janeza Perša.

Lebdeče ali konzolne stopnice so lahko narejene iz lesa ali kovine (jekla). Vsaka ploskev je posebej sidrana v steno, ki mora biti obvezno nosilna-armiranobetonska. V posamezne nastopne ploskve je vgrajena kovinska podkonstrukcija, ki ustvari navidezno lebdenje stopnic. Nastopne ploskve pa so lahko tudi pritrjene na skrit nosilec v steni, vendar je prvi način izvedbe bolj pogost. Po izkušnjah Janeza Perša iz podjetja Barjan line, je izvedba lebdečih stopnic nekoliko zahtevnejša od izvedbe klasičnih stopnic, zato priporočajo, da se pri sami izdelavi res prepričate o sami strokovnosti izvajalca .

Janez Perša pravi, da jih krasijo dolgoletne izkušnje z samo izdelavo lebdečih stopnic. Poudarja, da lebdeče stopnice obogatijo, oziroma popestrijo interier, njihova prednost pa je tudi, da so, ob pravilni izvedbi, zelo estetske. Na račun skrite konzolne podkonstrukcije, pride pri teh stopnicah do optičnega lebdenja stopnic v prostoru. Podajo se predvsem v modernejše interjerje, v npr. leseni izvedbi pa tudi v bolj klasične in domače interierje, »pojasni Perša. Načrtovanje stopnic je odvisno od velikosti prostora, v katerega se stopnice umešča. Večji, ko je prostor, bolj se lahko igramo z našimi željami, saj načrtovanje dopušča več svobode. Pri načrtovanju moramo upoštevati še tloris objekta, ki je lahko klasičen s hodniki in vežami ali pa bolj odprt in sodoben.

Prav tako nam izdelovalec lebdečih stopnic Perša razloži, da pri njihovem podjetju dobite celovito storitev, namreč pogosto so konzolne ali lebdeče stopnice kar brez ograje. Seveda če želite, pa lahko za vas obenem izdelajo tudi ograjo. Ograja pa mora biti ustrezno izvedena, da je dovolj močna in da vizualno ne pokvari interierja.

Podetje Barjan line vam pred samo izdelavo  nudi svetovanje pri izboru lesa za stopnice hkrati pa poišče najbolj optimalne tehnične ter estetske rešitve za izvedbo stopnišča ter ograje. Poudarjajo, da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem materialu kot parket. Kadar gre za obdelane materiale, kot so npr: dimljen hrast, bambus, parjena akacija in drugo pa se lahko stopnice naredi iz parketnih deščic. Razpolagajo z dolgoletnimi izkušnjami in seveda odličnimi preteklimi projekti. Odlikuje jih predanost k individualnosti, posluhu za specifične želje posameznega naročnika in čut za razkošje v materialih in detajlih. Podjetje Barjan line za izdelavo stopnic vam tako nudi celostno storitev, kjer vas bodo pozorno in predano spremljali vse od idejne zasnove in do montaže v vaših prostorih.

Stopnice podjetja Barjan line so kakovostne, funkcionalne in oblikovno dovršene! Ustvarili jih bodo po vaših željah, da bodo vaš prostor spremenili v prelep dom, v katerem boste z veseljem in sproščeno preživeli večino svojih dni. Kot pravijo sami: “Stopnice za vsak dom!”

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.