Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Vodilno podjetje za menjavo kateregakoli stekla na vozilu, podjetje Tom-Met stekla

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Vetrobransko steklo je sestavni del varnosti vašega avtomobila in je ena najvažnejših komponent trdnosti avtomobilskega ogrodja. Kadar določenih poškodb vetrobranskega stekla ne gre več popraviti, se običajno odločijo za menjavo vetrobranskega stekla. Za vašo varnost in varnost vaših sopotnikov je nujno, da poškodbe avtostekla čim hitreje odpravite.

 

 

Pri podjetju Tom-Met stekla vam bodo popravili ali zamenjali prav vsako steklo na vozilu katerekoli znamke ali modela. Poleg menjave ali popravila avtomobilskih stekel vam dobavijo in zmontirajo tudi  ogledala ter svetlobna telesa- žaromete, stop luči, smernike, na vašem vozilu.

 

 

 

Vetrobransko steklo je sestavni del varnosti vašega avtomobila in je ena najvažnejših komponent trdnosti avtomobilskega ogrodja, kadar je le to v okvari, ga nemudoma zamenjajte. Edina rešitev je, da ga zamenjajo z novim, zato prepustite delo strokovnjakom, ki vedo kaj počnejo. Svoje jamstvo na popravljena in zamenjana avtomobilska stekla bodo ostala z vami tako dolgo, kot vaše vozilo.

 

Zagotavljajo vam hitro in kvalitetno vgradnjo avtostekel za vsa vozila. Tom-Met stekla je najsodobnejši, specializirani servis za menjavo in popravila avtostekel. Odlikujejo jih visoka usposobljenost, kompleksno znanje in bogate izkušnje. Veljajo za kompetenten in zanesljiv izvor znanja s področja stekla za vozila.  Pristop k izvajanju storitev pri podjetju Tom-Met stekla izvajao odgovorno, strokovno in racionalno. Vaše potrebe poskušajo proaktivno predvideti in vam nuditi strokovno svetovanje za razvoj. Njihovo poslanstvo so strokovne storitve, ki v največji meri pripomorejo k še učinjkoviti varnosti strank. S poudarkom na najvišji stopnji varnosti in obvladovanju tveganj želijo kot vodilni in zaupanja vreden ponudnik menjave stekel na vozilih, z inovativnimi tehnološkimi rešitvami in storitvami, zagotoviti konkurenčno prednost, kar se kaže v nenehni rasti in odličnosti njihovega poslovanja. Njihove stranke in partnerji pričakujejo, da jim zagotovijo predanost, kakovost in ugodne cene.

 

Kot pravijo sami: »Seveda bomo še naprej stalno investirali v sisteme, procese in ljudi, da bomo z gotovostjo izpolnjevali pričakovanja, saj je zadovoljstvo in varnost naših strank znak našega uspeha.«

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.