Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Vodilno profesionalno prevajalsko podjetje v Prekmurju, s sedežem v Lendavi

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Preteks, d.o.o, vodilno prevajalsko podjetje iz Prekmurja, izvaja prevajalske storitve, storitve tolmačenja in najema opreme za tolmačenje ter jezikovne tečaje.

Prevajalske storitve zagotavljajo z najvišjo kakovostjo, saj so vsi prevajalci naravni govorci z diplomo. S svojo strokovnostjo, predanostjo delu, so prepričali že preko tisoč naročnikov v Sloveniji in svetu. So člani združenja prevajalskih podjetij Slovenije pri GZSS.

Ekipo namreč sestavljajo diplomirani prevajalci, z dolgoletnimi izkušnjami, naravni govorci in strokovnjaki iz različnih področij, ki skupaj poskrbijo za vrhunske prevode.

Pri svojem delu uporabljajo najnovejšo tehnologijo, ki zagotavlja dosledno kakovost in vam pomaga prihraniti vaš čas in denar. Na enem mestu zagotavljajo celovit paket storitev prevajanja v več kot 80 tujih jezikov.

Prevejalska agencija Preteks d.o.o. je za nas opravljala prevode in lekturo strokovnih besedil ter tudi znanstvenih člankov iz/v slovenščino, angleščino, nemščino ter hrvaščino.

S kakovostjo njihovih storitev smo bili zelo zadovoljni, kar oa je za nas koristno, je njihov hiter odziv na naše povpraševanje.“ pravi Teodora Petraš, dr. med.,spec, direktorica ZZV MS.

mercator_210_113savahotelresort_210_113 ikea_210_113 pomurskisejem_210_113

pomgrad_210_113 radijator_210_113 roto_210_113ram2_210_113

Nudijo vam tolmačenje in sicer simultano, konsekutivno in tolmačenje s šepetanjem. Simultano tolmačenje je tolmačenje, pri katerem tolmač skoraj istočasno ali z manjšim zamikom govori skupaj z govorcem. Za takšno tolmačenje je potrebna posebna oprema, ki vam jo lahko priskrbijo. Gre za najzahtevnejše, a vendar  najučinkovitejše tolmačenje, ker se pri simultanem tolmačenju prihrani veliko časa in se ne upočasnjuje poteka dogodka (konference, seminarja, predavanja itd.). Pri konsekutivnem tolmačenju, tolmač poda prevod besedila med odmorom govorca, v času njegovega govora pa si ga skrbno zapisuje, ustvarja beležke ali pa celo zapomni. Takšno tolmačenje je naprimernejše pri različnih prezentacijah, poslovnih razgovorih, sestankih in tiskovnih konferencah. Konsekutivni tolmači se popolnoma prilagajajo načinu in dinamiki  govorca ter morajo zato biti natančni, hitri in prilagodljivi. Šepetanje, je tip tolmačenja, ki se najpogosteje uporablja pri sestankih, predavanjih in različnih seminarjih, ko le določeni poslušalci potrebujejo tolmačenje v ciljni jezik.

V podjetju Preteks, d. o. o. vam omogočajo prevajanje v več kot 80 različnih tujih jezikov, prav tako pa uredijo tudi sodno overjene prevode. Za vse tiste, ki ste željni učenja tujih jezikov, pa pripravljajo jezikovne tečaje. Ne smemo pa pozabiti tudi na najmlajše, za katere izvajajo program igralnih uric in poletne jezikovne tabore.

“Za kvalitetno izvedbo čezmejne delavnice smo potrebovali simultano prevajanje. V današnji stiski s časom je HITER ODZIV izjemnega pomena, STROKOVNOST osnova za uspeh in OSEBNI PRISTOP tiha želja vsakega posameznika. Vse troje je združeno v Preteksu. Z njihovo storitvijo (tolmačenje in najem opreme) smo bili nadvse zadovoljni. Še se bomo družili!” pravi Tatjana Kupnik, direktorica, GZS Območna zbornica Koroška,

Prevajalska ekipa Preteks, kjer vsak prispeva svoj delež, vam lahko s svojo strokovno in odzivno prevajalsko ekipo ponudi strokovne prevode, vedno opravljene v dogovorjenem roku.

Več o njihovih storitvah si lahko pogledate na: www.preteks.si.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.