Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

VODOVODNE INŠTALACIJE SLAVIČ

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Strojne inštalacije so ena od dejavnosti, s katerimi se ukvarjajo v podjetju VODOVODNE INŠTALACIJE SLAVIČ. Za uspešnost podjetja ni potreben le kakovosten, prepoznaven produkt in ugodna cena, ampak mora podjetje poleg naštetega veljati tudi za pošteno, zanesljivo ter odgovorno. Ravno to so vrednote, s katerimi podjetje Vodovodne inštalacije Slavič nastopa na trgu.

Mednje spadajo vodovodne inštalacije, prezračevanje in hlajenje, centralna ogrevanja – skratka ve, kar je treba postoriti pri gradnji ali prenovi hiše, večstanovanjskega objekta ali poslovnega objekta. Ukvarjajo se z strojnimi instalacijami, centralnim ogrevanjem, talnim ogrevanjem, vodovodnimi instalacijami, solarnimi sistemi in plinskimi instalacijami. Uporaba kakovostnih materialov pri gradnji ali sanaciji objektov zagotavlja dolgo obstojnost in kakovost izvedenih storitev. V podjetju se še kako zavedajo pomena uporabe kakovostnih materialov. Kakovost storitev nenehno preverjajo, nadzorujejo in usklajujejo ter izboljšujejo sisteme. Tako uspešno zadovoljujejo pričakovanja in zahteve svojih poslovnih partnerjev, kot tudi želje zaposlenih in večajo ugled podjetja v javnost.

Strojne inštalacije se izdeluje po fazah, pomembno pa je, da pri tem vedno sodelujete s strokovnjakom. Morda je na prvi pogled videti, kot, da nekih vodovodnih cevi pač ni tako težko namestiti, a treba se je zavedati, da pri vsakih inštalacijah oziroma namestitvi potrebujejo določeno strokovno znanje in izkušnje. Če tega ni, kaj hitro pride do težav. Zagotavljajo zadovoljstvo pri sodelovanju z njimi, saj se vsaki stranki posebej popolnoma posvetijo, ter pomagajo poiskati optimalno rešitev za vas. Podjetje se je z leti trdega in odgovornega dela, odnosa in pristopa do poslovnih partnerjev, postopno razširilo in se razvilo v enega od najbolj uglednih podjetnikov  v Ljutomeru.

Prednost podjetja Slavič pred konkurenco so dolgoletne izkušnje in homogenost, ki je s svojim znanjem in predanostjo vzdržalo do sedaj, vse težave in viharje. Nudijo celovit pristop k vašim zahtevam, saj vam na podlagi predpisov ter najnovejših standardov in uredb podaJO za vas najbolj ustrezne rešitve.

Skozi leta so si pridobili zaupanje nekaj odličnih referenc. Zaradi širokega spektra znanj, ki jih združujejo v celovito svetovanje, vam bodo znali svetovati, tako, da bo za vas najboljše.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.