Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Vsaka pijača v sebi elegantno združuje vrhunsko znanje, podjetje Bahne

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

V Žganjekuhi KFI proizvajajo 20 vrst žganih pijač, katere polnijo v klasično embalažo za potrebe gostinstva, proizvajajo marmalade iz robid, malin ter sadje iz lastne proizvodnje.  Nahajajo se na dveh lokacijah, v Trzinu, kjer je polnilnica in v Vidovskih hribih, v vasi Čohovo. Od tu izvira tudi precejšen del surovin. Kot dodatno dejavnost se v podjetju ukvarjajo s  turizmom, saj imajo tudi svoj piknik prostor. Poleg sadjarstva se na njihovi kmetiji ukvarjajo tudi s pridelavo bezga, malin, robid in drugega jagodičevja.

Bahnetov asortiman obsega sadna, zeliščna žganja, grenke in  sladke likerje, grog in gin (London dry). Najbolj razširjen je borovničev’c. Pridelujejo petnajst pijač, ki so v redni proizvodnji, včasih pa naredijo tudi kakšno posebno pijačo po želji stranke ali pa zaradi svojega veselja. Seveda za celotno zgodbo stoji uspešna ekipa ljudi, ki obljublja le tisto, kar lahko uresniči, sprejema sporazume kot zavezujoče in spoštuje pravni okvir poslovanja.

Razvijajo pijače najvišje kakovosti, da prepričajo in očarajo pivce z močnim, kompleksnim in presentljivim, pa vendarle nevarno lahkotnim okusom in aromo.

S podjetji in strankami, ki jih zastopajo ali distribuirajo njihovo blago, gradijo partnerski odnos, vse od svetovanja do prihoda izdelka v strankine roke. Stranke so tiste, h katerim so usmerjeni njihovi napori, zato vedno zadostijo njihovim pričakovanjem. Na vseh točkah prodajnih in proizvodnih poti skrbijo za zadovoljitev pričakovanj. Kakovost storitve je tista, ki krepi njihov odnos s poslovnimi partnerji, kakovost lastnih izdelkov pa tisto, kar veča zaupanje kupcev.

Kot pravijo v podjetju KFI, vsaka pijača v sebi elegantno združuje vrhunsko znanje tradicionalnega izdelovanja razpoznavni pečat Slovenije – Bahne.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.