Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Vse za gradnjo in dom s podjetjem Sejateh

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje Sejateh d.o.o. predstavlja v Sloveniji med trgovci sinonim za ponudnika najkakovostnejših gradbenih izdelkov, zbranih na enem mestu. Kot pravijo sami je njihova vizija jasna!

Glavni cilji so predvsem veleprodaja kakovostnega in cenovno konkurenčnega gradbenega materiala priznanih proizvajalcev na trgih Slovenije, Madžarske, Hrvaške in Avstrije.  Na domačem trgu utrjujejo vodilni položaj pri prodaji kakovostnih gradbenih izdelkov. Poslanstvo vseh zaposlenih v podjetju Sejateh je ustvarjati zadovoljstvo svojih strank, poslovnih partnerjev in lastnikov.

Ponosni so na dosežke preteklosti in zato nadaljujejo delo svojih predhodnikov.  Tako ostajajo motivirani z izzivi prihodnosti. Prilagajanje spremembam v okolju, sposobnost odkrivanja in izkoriščanja tržnih priložnosti, nenehen razvoj, učenje in izpolnjevanje so njihove vrednote, pravi direktor podjetja Sejateh Sebastjan Šimon. Družbeno odgovornost svojega poslovanja ne vidijo kot doseganje osebnih in lastnih kratkoročnih ciljev, ampak interese višjih sistemov obravnavajo kot pot vseh aktivnosti, ki se izvajajo. V svojo poslovno politiko so zapisali, da so podjetje, prijazno svojim zaposlenim, poslovnim partnerjem ter okolju.

V lokalni skupnosti veljajo za družbeno odgovorno podjetje, ki živi in diha z okoljem. Zavedajo se tudi pomembnosti skrbi za svoje okolje, velik del tega pa se začne že pri gradnji in izbiri materialov za gradnjo. Skupaj lahko ustvarijo dolgoročno partnerstvo, ki bo zagotovilo trajni razvoj ter ustvarilo še ugodnejše pogoje tako za kupca, kot končne uporabnike in okolje.

Podjetje Sejateh ostaja vaš verodostojen partner in vam zagotavlja učinkovito podporo in napredne gradbene rešitve za učinkovito, brezprekinitveno in varno gradnjo vašega doma. Z inovativnostjo, vztrajnostjo in usmerjenostjo k zadovoljstvu strank, so postali verodostojno, prepoznavno in uspešno podjetje na širšem slovenskem prostoru.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.