Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Vsestransko podjetje, Nadstrešek S Jaka Sever

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Začetki segajo

Že od vsega začetka se v podjetju Nadstrešek S lastnika Jake Severa ukvarjajo s izdelavo nadstreškov in montažo svetlobnih kupol. Vse njihove storitve kakovostne in hitre. Vse to jim omogoča hitro prilagajanje trendom in mnoge izboljšave ter redno vpeljavo novih modelov.

 

 

Zadovoljstvo stranke

Da je stranka zadovoljna s produktom in izvedbo zelo pripomorejo njihovi strokovnjaki, ki maksimalno upoštevajo želje in potrebe stranke. Vsa dela proizvodnje in montaže izvajajo s svojimi monterji, zato lahko vedno garantirajo kakovostno izvedbo.  Stremijo k temu, da vedno znova ustvarjajo nove oblike, ki zadovoljijo visoke estetske in tehnične kriterije. Nadstreški S Jaka Sever ne predstavljajo več samo zaščite, ampak veljajo za izdelek, ki se harmonično spoji z zgradbo. Izdelek, ki predstavlja košček življenjskega udobja.

Cilji podjetja  Nadstrešek S Jaka Sever

Cilji podjetja  Nadstrešek S Jaka Sever so uresničitve poslanstva za nenehno strmenje k razvoju, opravljanje zgolj storitev najvišjega nivoja kvalitete, uresničevanje storitev z vidika okoljske ozaveščenosti, upoštevanje dogovorov, stroškovna upravičenost nakupa naše storitve, trajnost naših storitev in minimalni stroški z njihovimi storitvami v njihovem življenjskem ciklu in seveda vaše zadovoljstvo.

 

 

Montaža svetlobnih kupol

S svetlobnimi kupolami, razporejenimi po strehi, omogočijo v prvi vrsti dovod naravne svetlobe v prostore, kot tudi prezračevanje ali odvod dima in toplote iz prostora. Z možnostjo izbire med različnimi dimenzijami in tipi kupol, uporabniku zagotovijo rešitve, skladne z njegovimi željami in zahtevami zakonodaje. Montaža kupol pa je primerna za vse vrste streh od industrijskih do poslovnih in stanovanjskih objektov, kjer si stranka zaželi več delovne in dnevne svetlobe, prezračevanja in uravnavanja temperature v prostoru ali odvoda dima in toplote.

 

 

Zasebnim investitorjem, upravljalcem objektov ali podjetjem ponujajo vrhunske proizvode s področja konstrukcij in naravnega osvetljevanja prostorov. Poleg tega se s svojimi izkušnjami in znanjem vključujejo v razvojne in proizvodne procese s svetovanji, načrtovanji in projektiranjem.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.