Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Vstopite v svet popolne sprostitve

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Si želite razvajanja in sprostitve? Obiščite Wellness Club Victoria in si privoščite čas, ki bo namenjen le vam. V letu 2015 so prejemniki 2. nagrade za najboljši Wellness v Sloveniji in sicer v kategoriji rezidenti (brez nočitvenih kapaciet).

_-66MNbgpBFd1Uz17LTpVLd7ZSgqCPq1sVr-92mody5MwVtb6m6R_swpRAuSQ8a-nicL5w=w1293-h553

Samo nekaj korakov od mestnega jedra, poslovnega okoliša, parlamenta in glavnih znamenitosti Ljubljane, v tihem zavetju Vevč, stoji Wellness Club Victoria.

Simfonija Wellness Cluba Victoria nas popelje v svet iskanja nove energije in sproščanja,  kjer se čas ustavi. Wellness Club Victoria je namenjen dobremu počutju in črpa navdih iz feng shuija ter narave. (limonine trave)  Tu se boste sprostili po zenovsko, umirjeno oazo, kjer so vam na voljo tri savne, masažni bazen, posebej udobni ležalniki in čajnik, poln dišečega čaja iz limonske trave.

4H0BN_P0BxLxrNPnyUnJx2IvqGOxcdRKV55bzwu-u6cau8QUSA8ay3eMxYj9UY1sohBqjg=w1293-h553 6VsiOo8ERUMqbjfd33AcqwhpXw3N0x2gAGry0b3aWarBIo5css7sWxv0KPcvtAZBITYnXQ=w1293-h553

Preizkusite odlične Tajske in ostale masaže, posebne in učinkovite programe za nego telesa in obraza s kozmetiko Anubis in naravno kozmetiko iz Mrtvega morja. Na voljo imate tudi kraljevsko savnanje v intimnem ambientu, kjer boste začutili mir in harmonijo, in se prepustili popolnomu sproščanju.

l7xfgr33Z3mRSoCjEabjLeEvdb9CDVYUwjLxOfw8dHgDE1G4aiTRiK_vUSom9j8DWQiYRg=w1293-h553 ofypecqwvcOdwVucjjxmDwF4Sz_vwV-lTwS8skDygRFeiQyugXzI5EAFSG3NpNEwG6xKXA=w1293-h553 VVvNyhgPiaNXWoblfq6vkOjQ5-Q6ABTw2WpzQwXJMRK1Zjf03ZaKJPnAEK_BeB2UfWlcaw=w1293-h553

Poslanstvo Wellness Cluba Victoria temelji na posredovanju kakovostnih storitev, katerih namen je ohranjanje in vzdrževanje zdravja, krepitev psihičnega ravnovesja ter sproščanje telesnega in duševnega duha.

“Sprostite se v Wellness Clubu Victoria, v raju miru, sprostitve in prenove za vaše telo in dušo!”

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.