Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

“Yes, we care!” Podjetje Bonmar Global

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Bonmar_logo_vektor

Podjetje Bonmar Global, je relativno mlado podjetje, saj deluje šele od leta 2013, vendar pa se družina, ki upravlja podjetje, s trgovino z ribami ukvarja že vse od leta 1989.

Glavna dejavnost družbe je promet z ribo, predvsem veleprodaja rib, rakov in školjk, tako svežih kot zamrznjenih prvenstveno v Goriški regiji.

Ker so ambicije podjetja veliko širše, želijo prodreti tudi v preostale regije. Ponujajo gojene in tudi negojene, tako imenovane “divje” ribe. Glavna prednost ponudbe podjetja Bonmar Global, je predvsem stalna dosegljivost, kajti svojim kupcem nudijo neprekinjeno oskrbo z ribami od ponedeljka do nedelje, od jutra do večera in tudi za vse državne praznike.

Obenem so zastopniki priznanega italijanskega proizvajalca tartufov in izdelkov iz tartufov ali gomoljk (Podjetje Sulpizio Tartufi).

SulpizioTartufi_25

Pri oskrbi tržišča s svežo in zamrznjeno ribo imajo eno vodilnih vlog. Razlog za to so predvsem nenehna skrb za kakovost, pestra ponudba ter sposobnost hitrega prilagajanja spremembam na lokalnih trgih.

Ker podjetje uspešno vodijo na način, da je kakovost storitev in živil, zagotavljanje trajnega zadovoljstva svojih strank temeljna vrednota, so uspešni. Svojo ponudbo namreč v celoti prilagajajo potrebam in željam kupcev, saj so zadovoljni kupci tudi edino merilo kakovosti storitev in ponudbe.

In kot pravijo sami: “Yes, we care!” kar najboljše opiše podjetje Bonmar Global. “Da, skrbimo za naše kupce. Da, skrbimo za neprekinjeno oskrbo. Da, skrbimo da kupcem dostavimo najboljše. Da, skrbimo da upoštevamo vse standarde pri poslovanju. Da, skrbimo da so vsi postopki predelave in dodelave opravljeni po strogih normativih. Da, skrbimo da vsak kupec postane naša redna stranka. Da, skrbimo za dolgoročnost pri sodelovanju z vsemi deležniki. Da, skrbimo za okolje”. 

Two raw shrimps, isolated on white

Scorpaena onaria fish, isolated on white

Alive lobster with tied claws, isolated on white

BONMAR GLOBAL d.o.o.

Sedež: Miren 110, 5291 Miren

Skladišče: Bilje 84/c, 5292 Renče

Tel: 08 20 55 000

Fax: 08 20 55 001

Mob: 041 255 521

Email: info@bonmar.eu

Internet: www.bonmar.eu

 

 

 

 

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.