Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Z blagovno znamko FIZIO za vse športnike, rekreativce

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

logo (2)

Podjetje Koželj d.o.o. Dob, z več kot šestdesetletno tradicijo, predeluje zdravilna zelišča v gotove izdelke, ki se prodajajo izključno v lekarnah in zeliščnih trgovinah. Svoje začetke dela so usmerili v aromatična mazila za masažo Rastin, tinkturo za nego ustne votline Paragin in mazilo za suho, razpokano ter razdraženo kožo Ribodermin.

paragin

Sedaj, pa so vodilno podjetje, ki je svoj razvoj usmerilo v izdelavo kozmetičnih preparatov za vrhunske športnike in rekreativce, ki jih prodaja pod blagovno znamko Fizio.

fizio

Izdelki blagovne znamke Fizio vsebujejo sestavine, ki povečujejo prekrvavitev in se uporabljajo pred in po športnih aktivnostih, rekreaciji in za namensko masažo v fizioterapevtskih centrih. Vsi izdelki so v celoti plod dolgoletnih raziskav, izkušenj in proizvodnje v podjetju Koželj d.o.o. Dob.

vsi

Izdelke Fizio uporabljajo tudi slovenski vrhunski športniki na področju smučanja, nogometa, košarke, rokometa, kajakaštva, kolesarstva in atletike. V nadaljevanju prispevka bi želeli predstaviti poglavitne izdelke Koželj d.o.o. Dob:

  • Paragin tinktura(za nego in vzdrževanje higiene ustne votline)
  • Ribodermin– ribje mazilo (za nego suhe, razpokane in razdražene kože)
  • Rastin aromatično mazilo(blaži napetost in bolečine v mišicah)
  • Rastin F (za masažo mišic pred in po športnih aktivnostih)
  • Rastin Vkrema (pri odtujenih, težkih in bolečih nogah)
  • Fizio krema za ogrevanje(za ogrevanje mišic pri športu in rekreaciji)
  • Fizio hladilni gel(po športu, rekreaciji in pikih žuželk)
  • Fizio zeliščna obloga(po topih udarninah mišičja in sklepov)
  • Fizio masažna olja (za masažo pred in po športnih aktivnostih)
  • Fizio herbalni gel(pri ročni in ultrazvočni masaži kot kontaktno sredstvo)

Koželj d.o.o. Dob ponuja veliko izdelkov za športnike, s katerimi si lahko lajšamo bolečine v mišicah in sklepih in so vsekakor obvezni pripomoček in rutina pred in po športni aktivnosti.

Namen krem za povečanje prekrvavljenosti, je da mišice pripravijo na neko fizično aktivnost in preprečijo poškodbe. Ker pa je tržišče nasičeno z ogromno produkti, vam bodo pri Koželj d.o.o. Dob z veseljem pomagali pri odločitvi kateri izdelek je najbolj primeren za vas.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.