Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Z lepim nasmehom v jesen, ustna higiena Tea Tavčar

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Ste vedeli, da lahko z rednimi obiski pri ustnem higieniku in ustreznimi preventivnimi ukrepi preprečite večino ustnih bolezni?

Obiščite ustnega higienika Teo Tavčar, ki vam bo zagotovo pomagala pri pravilnem vzdrževanju ustne higiene ter vzpostavitvi zdravega življenjskega sloga. Najprej bo opravila pregled vaše ustne sluznice, zob in obzobnih tkiv, nato sledi odstranjevanje trdih in mehkih zobnih oblog, poliranje zob in na nazadnje še prikaz pravilnega čiščenja zob in ustne votline. Z vami se bo tudi pogovorila in ustrezno svetovala. Higienska faza traja dobro uro. Slabša ustna higiena pusti na zobeh rahlo hrapav občutek z jezikom in mehke zobne obloge. Že po nekaj dneh se te mehke obloge pod vplivom sline in njenih mineralov zakalcinirajo in spremenijo v trde zobne obloge. Le-teh ne morete odstraniti sami. Potrebno je obiskati ustnega higienika.

 

 

Kdaj je obisk ustnega higienika nujen?

Obisk ustnega higienika se opravi pred izdelavo fiksne protetike, fiksno-snemne protetike, pred operativnimi posegi v ustih oz. puljenjih, ko se pojavijo znaki slabe ustne higiene, pred začetkom ortodontske terapije in preventivno vsaj dvakrat letno. Skrbijo za čista usta in redno odstranjujejo trde in mehke zobne obloge, motivirajo in učijo pravilne ustne higiene.

Ustrezna ustna higiena in pravi izbor ustnega higienika

Zdravi zobje so osnova lepega nasmeha, zato poskrbite za ustrezno ustno higieno, katere sestavni del je tudi čiščenje zobnega kamna. Pri tem s površine zob odstranimo trde bakterijske obloge, ki jih ne moremo odstraniti s krtačko, in s tem preprečujemo nastanek kariesa in bolezni dlesni. Izkušeni specialisti vam bodo zobe tudi pregledali in vam svetovali glede pravilne nege zob in ustne votline. V zobozdravstvu Tea Tavčar boste prejeli celostno nego, natančen pregled zob, učinkovito odstranjevanje zobnega kamna s poliranjem, dezinfekcijo ustne votline in strokovnim nasvetom osebja.

 

 

Poslanstvo podjetja Ustna higiena Tea Tavčar je, da z vrhunsko medicinsko opremo, ki je dosežek svetovnih inovacij, na družbeno odgovoren način skrbijo za višjo kakovost zdravja vaših zob in storitev. Delajo za višjo kakovost, saj so prepričani, da lahko s pomočjo sodobne opreme storitev, zdravnikom pa pomagajo pri odlični ustni higieni in s tem pa pripomorejo k skupnemu cilju zdravi zobje.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.