Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Z svojo vpetostjo ponujajo le globalne rešitve, BI NOVA, zavarovalno posredništvo

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

V dananšnjem prispevku vam predstavljamo podjetje BI NOVA, specialiste za načrtovanje inovativnih zavarovalnih rešitev za podjetja. Zlasti so specializirani za načrtovanje zavarovanj proizvajalčeve odgovornosti za izdelke in odpoklica za dobavitelje avtomobilski industriji. So del medarodne partnerske zavarovalno posredniške mreže TRUST RISK CONTROL, s prisotnostjo v več kot 80 državah sveta. Opravljajo servisiranje podjetij tujih multinacionalk, ki imajo hčerinska podjetja v Sloveniji. Slovenskim podjetjem, ki poslujejo v tujini, pomagajo poskrbeti za ustrezne zavarovalne rešitve preko partnerske mreže.

Izkušeni strokovnjaki BI NOVA podjetjem pomagajo načrtovati inovativne zavarovalne rešitve po meri potreb podjetja. So pravi poslovni partner za podjetja, ki cenijo strokoven nasvet ter potrebujejo inovativne zavarovalne rešitve, ne samo zavarovalnih polic.

Nekaj dejstev o BI NOVA

 • Več kot 20 let izkušenj v zavarovalništvu.
 • Predlagajo vam izboljšave in se dogovarjajo za stroškovno optimizirane zavarovalne rešitve.
 • 9 od 10 podjetij znižajo stroške zavarovalnih premij vsaj za 10%.
 • V njihovem imenu se pogajajo z zavarovalnicami.
 • 8 od 10 naročnikom zvišamo zavarovalna kritja za 30% do 200% in več ob praktično nespremenjenih stroških za zavarovalno premijo.
 • Na voljo so vam 24 ur / 7 dni v tednu v primeru nastanka škode.
 • Samo v letu 2017 so svojim naročnikom že pomagali urediti izplačila škod v višini več kot 700.000 EUR.
 • Zaupa jim več kot 50 podjetij. Kliknite za ogled referenc. (link)

Storitev zavarovalnega posrednika je za stranko brezplačna!

 

Storitev zavarovalnega posrednika je za stranko brezplačna, saj je v skladu s pogodbo med zavarovalnim posrednikom in predmetno zavarovalnico, pri kateri se sklenejo konkretna zavarovalna kritja, za svojo storitev plačan s strani zavarovalnice.

Kot zavarovalni posrednik delujejo predvsem za interes in v korist stranke napram zavarovalnicam, za razliko od zavarovalnih zastopnikov, ki delujejo v imenu in za korist zavarovalnice. K temu jih zavezuje  Zakon o zavarovalništvu, zlasti 221. člen, ki določa, da mora zavarovalni posrednik pri opravljanju svojega dela ščititi zlasti interese stranke, torej podjetja ki mu je zaupalo mandat za ureditev njegovih zavarovalnih interesov.

Kako poteka sodelovanje z ekipo strokovnjakov iz BI NOVA?

 • Najprej na podlagi osebnega srečanja in pregleda vaših obstoječih polic pripravijo pregled in analizo zavarovalnih polic vašega podjetja.
 • Na podlagi vašega pooblastila pridobijo konkurenčne ponudbe zavarovalnic in pripravijo optimalno zavarovalno rešitev tako iz vidika višine zavarovalnih premij kot zavarovalnih kritij.
 • V podjetju BI NOVA je za vas odgovoren skrbnik, specialist za načrtovanje zavarovanj za podjetje, ki je z vami redno v stiku in vas obvešča o vseh novostih, ureja vso dokumentacijo in korenspondenco z zavarovalnicami.
 • V primeru nastanka škode vas vodijo skozi postopek, da se ustrezno zaščitijo dokazi ter se v vašem imenu dogovarjajo in pogajajo z zavarovalnicami za izplačilo zavarovalnine.

Kakšna zavarovanja za podjetje vam uredijo v BI NOVA?

Na podlagi urejene logistike in tesnih partnerskih odnosov z odgovornimi osebami v zavarovalnicah vam uredijo inovativno zavarovalno rešitev, ki vključuje zavarovanja, ki jih potrebujete za zaščito vašega poslovanja:

 • ALL risk zavarovalne rešitve.
 • Požarno zavarovanje.
 • Zavarovanje obratovalnega zastoja.
 • Strojelomno zavarovanje.
 • Zavarovanje odgovornosti.
 • Zavarovanje proizvajalčeve odgovornosti.
 • Avtomobilska zavarovanja.
 • Transportna zavarovanja.
 • Zavarovanje terjatev.

 

Naročniki podjetja so iz avtomobilske industrije, revizorji, računovodje, trgovska podjetja, domovi za starejše, proizvodna podjetja iz različnih branž (prehrambena, kemična, elektro), logistike, gradbeništva itd., zato brez dvoma, za vsako podjetje, ki ceni strokovni nasvet in se zaveda pomena ustrezno urejenih zavarovanj za podjetje, pripravijo optimalno zavarovalno rešitev, tako stroškovno kot iz vidika višine zavarovalnih kritij za tveganja, ki ste jim izpostavljeni.

Podjetje si je že ustvarilo sloves zaupanja vrednega in preverjeno zanesljivega zavarovalnega posrednika na trgu. Pri vseh svojih izvedbah upoštevajo dogovorjene roke in zagotovljajo storitve na najvišjem nivoju.

Podjetje si je že ustvarilo sloves zaupanja vrednega in preverjeno zanesljivega ponudnika zavarovanj na trgu. Zanesljivo, kvalitetno in dosledno podjetje, ki pri vseh svojih izvedbah upoštevajo dogovorjene roke in zagotovljajo storitve na najvišjem nivoju.

BI NOVA d.o.o.

Cesta 24. junija 25

1231 Ljubljana – Črnuče

+386 (0)590 140 57

00386 (0)590 140 59

E: info@binova.si

www.binova.si

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.