Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Za brezskrbna potovanja in transporte vseh tovorov, podjetje TTN D.D.

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

logo7

Razojov podjetja nekoč in vse do danes

Zgodovinski razvoj uspešnega podjetja sega že v leto 1964, ko je delovalo kot delavnica za vzdrževanje kmetijske mehanizacije. Delavnico je nekaj let pozneje prevzelo podjetje Transavto Postojna. Kot TOZD Delavnica Cerknica je delovalo do leta 1978, ko je prešlo v podjetje Avtomontaža Ljubljana, kot TOZD Tovarna transportnih naprav Cerknica, v njeni sestavi. Leta 1981 je bila zgrajena nova tovarna v Podskrajniku 17 v Cerknici, kjer podjetje posluje še danes. Ob koncu leta 1989 se je razdružila in postala samostojno podjetje. V začetku leta 1997 se je preoblikovalo v delniško družbo. Po končanem procesu lastninjenja večinski delež pripada upravi, ostalo zaposlenim in bivšem zaposlenim.

S storitvami do poslovnih uspehov

Dolg obstoj in poslovne uspehe dokazujejo s proizvodno dejavnostjo podjetja, ki je izdelovanje raznih kovinskih konstrukcij. V proizvodnem procesu namreč uporabljajo laserski stroj, kar zagotavlja kvalitetno izdelavo in hiter odzivni čas za naročen izdelek. Podjetje TTN d.d. je preneslo dejavnosti na novo ustanovljeni podjetji. TTN avto d.o.o. torej opravlja dejavnosti tehničnih pregledov, avtopralnice in vzdrževanja vozil. TTN nadgradnje d.o.o. opravlja proizvodno dejavnost. Proizvodna dejavnost zajema proizvodnjo kovinskih konstrukcij, kovinskih rezervoarjev, cistern, kontejnerjev, dvigalnih in transportnih naprav, nadgradenj, prikolic in polprikolic, storitev laserskega razreza pločevine.

Poslovanje temelji na kakovosti

Kakovost dela se kaže v dolgoročni uspešnosti, ki temelji na trajnem zadovoljstvu kupca. Oceno dosežene kakovosti prepuščajo kupcu. Vse aktivnosti usmerjajo v zadovoljevanje in preseganje potreb, utrjevanje partnerstva in medsebojnega zaupanja. S stalnimi izboljšavami procesov, proizvodov kot tudi storitev znižujejo stroške in usmerjajo sredstva ter zaposlene v razvoj novih proizvodov in storitev.   Podjetje je v letu 2006 tudi pridobilo certifikat ISO 9001/2000.

1_8bc5441d7fac2e267f9e2155a3851cbf 1_a7d7713cd6251050f69056d4c3c845b5 1_d6c9561f9e74610f491521b26e8ecd2e 1_e71bd1db9c60c8d021d6bd4d15bf9116

Prepoznavno, zaupanja vredno podjetje z dolgoletnimi izkušnjami tako v Sloveniji, kot tudi v tujini.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.