Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Za varen nakup nepremičnine z agencijo REAL GO

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Ko se lotimo nakupa nepremičnine, je tako potrebno poiskati pravo osebo, za varen nakup. Najboljša rešitev je zagotovo nepremičninska agencija. V nadaljevanju vam predstavljamo zaupanja vredno nepremičninsko agencijo iz Ljubljane, REAL GO. Hitro odzivna nepremičninska agencija iz Ljubljane slovi po izkušenih nepremičninskih posrednikih z dolgoletno tradicijo. Specializirani so za posredovanje pri prodaji, nakupu, najemu in oddaji nepremičnin.

REAL GO nepremičninska agencija nudi posredovanje vseh vrst nepremičnin in vsem svojim strankam nudijo profesionalne storitve pri prodaji, nakupu, oddaji ali najemu vseh vrst nepremičnin, kot so stanovanje, hiša, poslovni prostor ali zemljišče oz. parcela za stanovanjsko ali poslovno gradnjo. Izvajajo najbolj kompleksna pravna svetovanja v prometu z nepremičninami in zagotovijo pošteno tržno oceno vrednosti vaše nepremičnine. Trudijo se, da nepremičnine predstavijo vsaki stranki celovito in podrobno. Vsi njihovi oglasi so opremljeni s kvalitetnimi teksti in navedbo podrobnosti ter fotografijami.

Komunikacija s strankami za nepremičninsko agencijo REAL GO predstavlja ključni pomen, saj vedno želijo spoznati ter razumeti želje, potrebe in zmožnosti stranke.

Vsak partner ima edinstveno poslovno strategijo, zato  REAL GO deluje kot ponudnik transparentnih rešitev, ki omogočajo prilagoditev za vsako stranko posebaj.

Z novimi tehnološkimi in organizacijskimi rešitvami ter tesnim sodelovanjem z prodajalci nepremičnin izboljšujejo produktivnost, konkurenčnost, ustvarjalnost in zadovoljstvo. S svojim delom so pristoni tako doma, kot v tujini s ciljem, da se lahko s svojo dinamiko prilagodijo potrebam strankam hitro, kakovostno in strokovno.

Ekipa zagnanih ljudi podjetja REAL GO vam bo z bogatim znanjem in večletnimi izkušnjami zagotovo pomagala. Njihovo osnovno vodilo pri vodenju družbe je stranki ponuditi celovito rešitev pri izvedbi nepremičninskega posla, več kot le klasično neosebno posredovanje.

Po naši oceni je REAL GO nepremičninska agencija, ki je profesionalna, funkcionalna, odzivna, ugledna in spretna nepremičninska agencija.

Če se odločate za nakup nepremečnine je zagotovo najbolj varen način trgovanja z nepremičninami, sodelovanje z REAL GO agencijo in jo priporočamo vsem, ki se prvič srečujete s takšnim postopkom.

 

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.