Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Zakaj Opeka Stil? Edinstven izdelek, pozitivna energija, konkurenčne cene

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Opeka je modularni element iz gline, ki se v Slovenskem okolju najpogosteje uporablja kot gradivo. Opeka se uporablja za gradnjo zidov, pa tudi za stropove. Strešno opeko pa lahko uporabimo tudi v obliki kritine.

Pozanimali smo se katero podjetje za dobavo, je vodilno iz Slovenije? Ugotovili smo, da je to podjetje Opeka Stil iz Celja, zato podjetje v današnjem prispevku tudi predstavljamo.

Glavna dejavnost podjetja Opeka Stil je dobava, razrez in polaganje opečnih izdelkov iz žgane gline, ki je skozi tisočletja dokazala svojo uporabno vrednost. Dobavljiva je tudi cela dekorativna opeka, kot tudi opečni listi, rezani iz cele opeke. Njihova ponudba zajema še klinker opečnate tlakovce debeline 5 cm, ki so primerni za tlakovanje dvorišč, poti in pločnikov. Za opremo notranjega interierja je najbolj primerna stara opeka, iz katere izdelujejo stenske in talne obloge. ajdakeramika.si.

Če se odločate za izdelke iz opeke, bodo pri podjetju Opeka Stil poskrbeli z izbranim in sofisticiranim okusom, tako da lahko v svoj novi prostor, vstopite z navdušenjem. Z odličnim pregledom nad ponudbo in bogatimi izkušnjami bodo za vas pripravili najboljšo ponudbo. Vsaki stranki se temeljito in skrbno posvetijo. Vaše zaupanje jim veliko pomeni, zato vam želijo ponuditi največ. Prilagajajo se trenutnim potrebam trga ter sledijo novostim na področju opečnatih izdelkov, predvsem pa so ponosni, da se znajo prilagoditi še tako zahtevnim željam svojih strank.

Verjamejo v  svoje dolgoletne izkušnje in v kontinuirano izobraževanje. Njihova storitev zajema vse, od načrtovanja, usklajevanja in vodenja do končne izvedbe.  Pri svojem delu poskrbijo za najmanjše detajle tako pri svetovanju in izbiri materialov, da je končni izdelek popoln in odraža vrhunsko kakovost.

Nahajajo se na Ljubečni pri Celju, ki ima zelo bogato zgodovino povezano z izdelavo opečnih izdelkov. Glavni namen podjetja Opeka stil je bil ohranitev tradicije dejavnosti v kraju. Ker na Slovenskem tržišču ni bilo dovolj raznolike izbire fasadne oz. dekorativne opeke, so v svojo ponudbo prvenstveno vključili le to.

Kot pravijo sami:« Zakaj Opeka Stil? Edinstven zdelek, pozitivna energija, konkurenčne cene!

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.