Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Založba Rotis

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

logo-copy-e1419971316519

Že 25 let skrbijo za bralce dobrih knjig, založba Rotis. Nakup knjig je možen tudi iz njihove spletne trgovine. Tako imate možnost nakupovanja dobrih knjig  kar od doma, iz pisarne ali od koderkoli in s tem boste prihranili pot, dragocen čas in tudi denar.

Spletna trgovina založbe Rotis, vam bo olajšala pot do izbire in nakupa knjig iz njihovega raznolikega programa knjig. Vsak lahko najde nekaj zase, saj v ponudbi najdete knjige tako za otroke, najstnike, knjige o prehrani in zdravju ter priročnike za osebni in poslovni uspeh.

Založba Rotis vedno seznanja z novicami, novitetami in zanimivostmi, ki so povezane s knjigami in avtorji. Izjemne akcijske cene in priložnosti, kjer boste koristili lahko dodatne popuste in morda še kaj drugega.

V tem prazničnem vzdušju vas želimo seznaniti s trenutnimi popusti dobrih knjig in našimi priporočili.

Če iščete kakšno posebno knjigo za sebe  ali za vaše prijatelje, vam priporočamo knjigo, ki se je bo razveselil prav vsak. Dobili boste še prednovoletni 40 % popust. To je knjiga Neuroprehrana-hrana za možgane in odlično čustveno počutje. Izvedeli boste vse o vplivu hrane na možgane in čustva.

nevroprehrana_3D-e1420316312483

Če pa iščete dobro knjigo za otroke, potem priporočamo posebno slikanico Luna in Škrata Nagajivčka!  Zakaj je ta slikanica tako posebna in zakaj se je bodo otroci zelo razveselili? V slikanici Lun in Škrat Nagajivček je predstavljen tisti čarobni predbožični čas, ko vsi otroci pišejo Božičku sezname želja. Tudi fantek Lun si želi darila, vendar pa Božiček darila prinese samo pridnim otrokom, Lun pa ni ravno med njimi, saj ne pospravlja svoje sobe in ne sodeluje z družino. A naenkrat se pojavi “pravi” škrat in skupaj z Lunom se odpravita v Božičkovo deželo čarobnim dogodivščinam naproti.

Lun-296x300

Poleg prisrčne zgodbice z božično temo in prekrasnimi ilustracijami, so v slikanici tudi scenarij za pripravo igrice ter pesmice s povezavo na YouTube za petje in ples. Tako se otroci s slikanico zaposlijo in se ob njej igrajo, pojejo, plešejo in se odlično zabavajo!

To je le nekaj naših priporočil od mnogih knjig, ki jih ponuja Založba Rotis. Vedno presenečajo z raznoliko ponudbo in prav vsak lahko najde kakšno dobro knjigo zase.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.