Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Zanesljiva zavarovalna zastopniška družba Libra in Aries

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Preverite, kako dobro poznate svojo polico svojega zavarovanja.

Opaziti je splošen trend tradicionalnih zavarovalnic, ki pospešeno digitalizirajo svoje poslovanje. V današnjem pripevku vam želimo predstaviti zavarovalno zastopniško družbo Libra in Aries. Njihova ponudba zajema zavarovanje vašega avtomobila, motorja, nepremičnin, osebno zavarovanje itd. Zavedajo se, da je zavarovanje izjemno pomembno, zato so v strategijo poslovanja vpeljali poleg vrednot, kot so varnost, odgovornost, strokovnost in enostavnost, vključili tudi novo vrednoto sodobnost. Veljajo za sodobno zavarovano zastopniško družbo, kjer vam bodo svetovali, vas zastopali in pomagali pri posredovanju. Zavezani so k nenehnemu posodabljanju storitev in produktov ter uvedbi naprednih pristopov poslovanja.

 

 

Izberite zavarovanje zase in svoje premoženje v širokem spektru zavarovanj in storitev v zavarovalnici Libra in Aries. Libra in Aries je pomemben ponudnik zavarovalnih storitev. Ponujajo vse vrste zavarovanj za fizične osebe in tudi zavarovanja, ki jih potrebujejo mala in srednja podjetja.

 

 

Za svoje stranke ponujajo visokokakovostno storitev, ki je usmerjena k njihovim potrebam, in dolgoročno jamstvo za njihovo varnost. Odlikuje jih odgovornost in sprejemanje odločitev, zato skrbijo za dobrobit vseh svojih strank. Spremlja jih poslovna odličnost in prilagodljivost. Svojim zavarovancem nudijo kakovostne storitve, prilagojene njihovim potrebam, osebno obravnavo in odprto komunikacijo. Pri svojem delu so strokovni in ustvarjalni, saj spodbujajo strokovni in osebni razvoj ter izkoriščanje ustvarjalnih zmožnosti zaposlenih s ciljem izpolnjevanja pričakovanj in zadovoljstva zavarovancev.

K družbeno odgovornim projektom pristopajo dolgoročno. Ker menijo, da so kot uspešno podjetje dolžni vračati v okolje, kjer ustvarjajo, ter pomagajo človeku v stiski. Imajo jasno strategijo družbene odgovornosti, ki je osredotočena na povečanje dostopa do dobrih zavarovanj in vodilna družba v panogi.

 

 

LIBRA IN ARIES, d.o.o., zavarovalno zastopniška družba

+386 (0)70 500 300

info@zavarovanjelibra.si

Stari trg 19, Lukovica

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.