Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Zanesljive dimnikarske storitve

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje Ekoenergetika dimnikarstvo s sedežem v Ormožu, je dimnikarstvo podjetje z več kot dvajset letno tradicijo in izkušnjami. Njihova ponudba zajema čiščenje kurilnih naprav, meritve emisij, pregled kurilnih naprav in šamotiranje peči in kaminov. Vsaka kurilna naprava ustvarja pri zgorevanju saje in druge obloge. Te imajo lastnost, da debelejša je sajna obloga, bolj se zmanjšuje moč oziroma učinkovitost kurilne naprave. Pri meritvah poznamo dve vrsti meritev in sicer prve meritve ter občasne meritve dimnih emisij. Pri pregledu kurilnih naprav ločimo prvi pregled ter redni in izredni. Po opravljenih storitvah podjetje Ekoenergetika dimnikarstvo izda uporabniku poročilo o pregledu, ki vsebuje ugotovitve o stanju kurilnih naprav. Poleg vsega pa za vas strokovno izvedejo šamotiranje ter popravila šamotnih oblog na vaši peči.

 

Stalno sledijo novostim in prisluhnejo njihovim zahtevam, saj le tam srečajo ponudba in povpraševanje. Stalno skrbijo za ponudbo inovativnih rešitev v dimnikarstvu, saj želijo biti s časom v koraku. Ves čas se trudijo po svojih najboljših močeh izboljševati dimnikarske storitve in hkrati ostati konkurenčni ostalim. Vizija podjetja je ostati uspešen podjetniški ponudnik dimnikarskih storitev, ki se s pomočjo znanja in kakovostnega dela učinkovito spoprijema z izzivi sodobnega časa.

Dinamika, ki vlada v podjetju Ekoenergetika dimnikarstvo jim daje ostrino in zmožnost, da se hitro prilagajajo in odzivajo potrebam dimnikarstva. Izstopati želijo z visokokakovostno storitvijo, saj je njihov končni cilj zadovoljstvo strank. Njihovi strokovnjaki vam bodo svetovali pri izbiri izvedbi dimnikarskih storitev in upoštevali vase želje. Pri izbiri in odločitvi vam bodo z veseljem pomagali strokovno podkovani dimnikarji. Poslanstvo podjetja Ekoenergetika dimnikarstvo je zagotavljati inovativne, tehnološko napredne in zanesljive dimnikarske rešitve in ponuditi najboljše rešitve za premagovanje še tako težkih izzivov.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.