Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Zanesljivo in sodobno gradbeno podjetje Dilca

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje Dilca velja za zanesljivo in sodobno gradbeno podjetje s strokovnim kadrom, ki omogočajo učinkovito delovanje na celotnem gradbenem področju. Kot pravijo sami, je njihov cilj ugoditi in zadovoljiti svoje stranke ter z svojo pozitivno energijo vgraditi v temelje zaupanega objekta.

 

 

Zagotavljajo celovite in kakovostne rešitve, tako za izvedbo kompleksnih kot manj zahtevnih projektov na področju gradbeništva.  Delujejo na celotnem področju Slovenije in tujem trgu . Skozi vsa leta se prilagajajo potrebam trga in naročilom. Ves čas skrbijo za tehnološki napredek in sledijo potrebam sodobne suhe gradnje, katera narekuje nenehno izobraževanje in usposabljanje zaposlenih.

 

Kaj vse naredijo za vas?

 

Dejavnosti njihovega dela obsegajo,  parketarstvo, polaganje vseh vrst PVC tlakov in podov, knauf suhomontažne stene in stropi, izsuševanje estrihov, frezanje betona, polaganje keramike, slikopleskarska dela in izvedbo elektroinstalacij, vodoinstalacij, centralnega ogrevanja s poznanimi podizvajalci. Nudijo kvalitetne pode DESIGN FLOOR, ki si jih lahko ogledate na razstavni mizi. Obenem boste deležni brezplačnega ogleda objektov ter priprave ponudbe, po predhodno opravljenih izmerah. Za vsa dela imamjo dolgoletne izkušnje.

 

 

Tako jih odlikujejo kvalitetna izvedba in  strokovno svetovanje. Gradijo dobre medsebojne odnose. Ti so temelj za spoštljiv odnos do njihovih partnerjev: kupcev, dobaviteljev, lastnikov in vseh. Šele z dobrimi in odprtimi medčloveškimi odnosi je mogoče poslovno uspešnost združevati s svojim temeljnim poslanstvom. Znanje, sposobnost, inovativnost, delavnost in iznajdljivost, ki jih premorejo v podjetju Dilca, jim omogočajo, da so hitri. Z dolgoletnimi izkušnjami, pridobljenim znanjem in zaupanjem razvijajo kvalitetne storitve, s katerimi nudijo celovite rešitve gradbeništva, strankam pa zagotavljajo zadovoljstvo in pristen poslovnih odnos.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.