Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Zaupajte izvedbo strokovnjakom, podjetje Jago

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje Jago je vsestransko podjetje, ki izvaja suhomontažna dela, knauf, pleskarska dela, izdelavo manjših škarp, adaptacijo stanovanj in drugih objektov, manjša rušitvena del in še mnogo več. Ukvarjajo se tudi z švzdrževanjenm okolice tako poslovnih kot stanovanjskih stavb ter obžagovanjem visjih dreves z dvižno košaro.

 

 

Visok nivo usposobljenih strokovnjakov

Odlikuje jih ekipa strokovnjakov. Visoko usposobljeni strokovnjaki dosegajo najboljše rezultate na vseh področjih: od svetovanja, načrta in do izvedbe. Lahko opravijo najrazličnejše obdelave in zagotovijo najvišjo kakovost storitve.

Kakovostna izvedba

Svojim strankam ponujajo pomoč od načrtovanja do končne storitve in zagotovijo najučinkovitejše rešitve po meri stranke. Vse to izvedejo kvalitetno in v dogovorjenem roku. Strokovna ekipa poskrbi, da so dela vedno izvedena natančno, kakovostno in hitro. Na podlagi ogleda in načrtov izdelajo natančno specificirano ponudbo pri kateri ni končnih odstopanj.

 

Vizija podjetja, ostati vsestransko podjetje

Vizija podjetja Jago je ostati uspešno, fleksibilno, tehnološko razvito, stroškovno učinkovito in  vsestransko strokovno usposobljeno podjetje, ki sledi željam in potrebam strank. Njihov namen je razširiti krog partnerjev, strank v Sloveniji s pomočjo najsodobnejše opreme in tehnologije ponuditi storitve visoke kakovosti. Svojim strankam ponujajo tehnološko najnaprednejše in učinkovite rešitve na področju suhomontažnih del, adaptacij in urejanja okolice.  Njihove vsestransko uporabne in inovativne storitve izpolnjujejo vse tako estetske in funkcionalne zahteve.Podjetje, ki se ukvarja z raznimi dejavnostmi urejanje okolja, zaključna gradbena dela, razna montažna dela, opravljajo tudi manjše selitve in hitra popravila na domu.

Izpolnjevanje potreb, pričakovanj in zahtev strank ter drugih je temelj, ki bo zagotovil dolgoročno zaupanje v podjetje Jago. Poleg poslovne uspešnosti se obvezujejo za kakovost vsake njihove storitve. To dosegajo z združevanjem vrhunskega znanja strokovnjakov, ki so v nenehnem stiku z najnovejšimi rešitvami in najsodobnejšimi postopki dela na vseh platformah.

Izzive sprejemajo kot priložnosti

Izzive sprejemajo kot priložnost za pridobivanje novega znanja in bogatenje lastnih izkušenj.  moč je v interdisciplinarnosti, saj delujemo na različnih področjih. Smo prilagodljivi, osvajamo nove programe in stalno rastemo, vse to pa nas usposablja za prevzemanje čedalje zahtevnejših nalog.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.