Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Zaupali so jim mnogi, zakaj jim ne bi še vi? Podjetje Varstvo

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Varstvo d.o.o. je podjetje z dolgoletnimi izkušnjami ter bogatim znanjem. Podjetje Varstvo je rastoče in uspešno podjetje z vizijo, tradicijo in bogatimi izkušnjami na področju varstva pri delu, požarnega varstva, varstva pri delu na gradbiščih, varnosti otroških igrišč, izpitov iz varstva pri delu, pregledov strojev, meritve mikroklim, meritve elektrike, meritve hrupa, požarni red, evakuacijskih načrtov, varnostnih načrtov, koordinacije na gradbišču, pogodbenega svetovanja, pregledov otroških igrišč, nakupa igral itd.

Podjetje je zraslo na trdih temeljih in dejavnosti so postopoma razvijali s čutom za potrebe prihodnosti in z nenehnim sledenjem tehnološkim trendom. Zavezani so k zagotavljanju kakovosti, zato sodelujejo z uglednimi in priznanimi partnerji. Glavni cilji delovanja podjetja Varnost je povečanje varnosti ter lažje in hitrejše poslovno odločanje z manj tveganja na strani strank in poslovnih partnerjev.

 

Podjetje Varnost je rastoče in uspešno podjetje z vizijo, tradicijo in bogatimi izkušnjami na področju varstva pri delu in požarnega varstva. V tem času so pridobili neprecenljive izkušnje in reference. Njihova osnovna prednost je stalno izpopolnjevanje znanj in izkušenj, ki jim omogočajo, da lahko naročnikom ponudijo kvalitetne storitve in izdelke, prilagojene njihovim željam in potrebam.

Njihovo vodilo v vseh storitvah podjetja Varnost je kakovost in izključno najvišji tehnološki standardi. Dogovorjene cilje dosegajo znotraj časovnega in stroškovnega načrta.

In kot pravijo sami: »Zaupali so nam mnogi, zakaj nam ne bi še vi! Dolgoletne izkušnje, mnoge reference in naša strokovnost so razlogi zakaj se odločiti za nas. Zavedamo se, da so zadovoljne stranke naša največja naložba in prihodnost!«

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.