Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Zavezani h kvaliteti, Montažne storitve Mišo Draško Bunić

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje MIŠO s.p. je bilo ustanovljeno leta 1996 v Kranju. Ukvarjajo se z zaključnimi deli v gradbeništvu. Specializirani so za celotno notranjo sanacijo stanovanj in hiš. Poleg tega vam nudijo tudi meritve in svetovanja na domu, ter izris končnega izdelka.

 

 

Delovanje podjetja MONTAŽNE STORITVE MIŠO DRAŠKO BUNIĆ

Delujejo po vsej Sloveniji, predvsem pa na območju Gorenjske. Ponujajo dobavo in polaganje vseh vrst parketov, ter se ukvarjajo s polaganjem, brušenjem in lakiranjem parketov.  Obenem za vas poskrbijo za celotno izdelavo in montažo pohištva, dobavo in montažo vrat, oken, stenskih in stropnih oblog, izdelavo predelnih sten in stropov iz mavčnih plošč (knauf), oblaganjem sten s kamnom, izdelavo in montažo stopnic, slikopleskarskimi deli, obnovo kopalnic.

 

 

 

Odlikuje jih profesionalen odnos s strankami

Z vami želijo ustvariti dolgoročen partnerski odnos, zadovoljiti vaše želje in preseči vaša pričakovanja. Zagotavljajo vam hitro odzivnost, široko ponudbo izdelkov za zaključna dela v gradbeništvu, dolgoletne izkušnje strokovnjakov, kakovostno ponudbo izdelkov svetovno znanih dobaviteljev. K vsakemu delu pristopijo zavzeto, resno in s profesionalnim odnosom do stroke in želja naročnika.

 

 

Razvoj podjetja

Z leti so pridobivali nove stranke, izkušnje, vrhunske zaposlene in tako postali specializirano podjetje v Sloveniji na področju adaptacij stanovanj in hiš. Svoj razvoj gradijo s pomočjo uveljavljenih dobaviteljev in z dolgotrajnim partnerstvom vseh svojih kupcev. Delajo na način, da svoje delo opravijo hitro, učinkovito in kakovostno. Zagotavljajo zanesljivo izvedbo, odgovoren pristop in visoko kakovost del. V podjetju želijo biti strokovno usposobljeni za izvajanje zastavljenih ciljev.

 

 

Vrednote podjetja

Vrednote kot pravijo sami, so zadovoljni naročniki. Neprestano uvajajo nova znanja v prakso. So natančni in pravočasni. Obvladajo timsko delo, samo samoiniciativni in pripadni.

Podjetje MONTAŽNE STORITVE MIŠO DRAŠKO BUNIĆ, skupaj s sodelavci gradijo varno, zdravo in ustvarjalno podjetje. Svoje delo načrtujejo z mislijo na zadovoljne ljudi. Z obvladovanjem in nenehnim izboljševanjem procesov nudijo visokokakovostne in inovativne storitve.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.