Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Zdravi in ekološki izdelki iz podjetja VIPI

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Kje kupiti pravo kvalitetno pijačo?

Sokovi in nektarji so del zdrave prehrane, saj ohranjajo vso dragoceno vrednost sadja. S pitjem tega sadja v tekoči obliki v telo vnašamo hranilne sestavine, ki jih potrebujemo za dobro zdravje. Osvežilna pijača pa na sadje spominja le od daleč, saj ga vsebuje zgolj za vzorec, tečejo pa sladkor, umetne arome in drugi nezdravi dodatki. Kje torej kupiti pravo kvalitetno pijačo?

 

Trgovina VIPI slovenskega porekla

V trgovini VIPI skrbijo za zdravo in kakovostno življenje svojih potrošnikov, zato so zasnovali linijo ekoloških izdelkov pod znamko VIPI. Linija vključuje popolnoma nove izdelke pijač iz ekološke predelave. Poudarek je na polnjenju sokov in pijač v vračljive in nevračljive steklenice, ki se v procesu proizvodnje uporabijo večkrat. Omogočajo vroče polnjenje in sokove brez dodanih konzervansov.

 

Vključeni pa so tudi izdelki, kot so žganje in darilni program. Podjetje VIPI  se ukvarja s proizvodnjo in prodajo sadnih sokov ter osvežilnih pijač imenovanih VIPI, sadnih in zeliščnih kisov ACETUM, izbranih žganih pijač KLANŠEK in ekoloških izdelkov za zdravo življenje. Vsi njihovi izdelki so kakovostni. Najvišjo hranilno vrednost imajo ekološko izdelani sokovi. Sadje in zelenjava iz ekološke pridelave vsebujeta več mineralov in vitaminov, manj nitritov in celo do petdeset odstotkov več antioksidantov, prav tako pa sadje ni obremenjeno s pesticidi in z drugimi strupenimi snovmi.

   

 

Lahko se predstavite z izbrano pijačo, z vašo oznako, s katero promovirate vašo dejavnost

Navdušili so nas s ponudbo za popestritev posebnih življenskih priložnostih (poroke, rojstni dnevi), kjer  se lahko odločite za etiketo na kateri bo vaša oznaka (npr., vaša slika, risba, ime ali logotip). To je krasna poslovna  priložnost za podjetja, za propagando lastne marketinške aktivnosti. Predstavite se s svojimi oznakami in promovirajte svojo dejavnost. Na Brezjah je diskontna trgovina Vipi, kjer vam omogočijo tudi brezplačen razvoz pijače na dom. Pokličete jih lahko na brezplačno telefonsko številko 080 12 70.

VIPI navdušuje s kvaliteto

Izdelki VIPI slovenskega proizvajalca navdušujejo, saj zagotavljajo visoko kakovost. V kombinaciji s kakovostjo bodo potrošnike zagotovo prepričale tudi ugodne cene izdelkov in njihova priročnost.

 

 

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.