Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Že desteletja skrbijo celostno ureditev okolice, podjetje Horitkulutura Sežana

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Vse dosedanje ideje, premišljeno izbrani detajli v podrobnih izrisih in večletne sanje lahko zaživijo samo z  realizacijo. Še tako dober načrt brez njegove uresničitve ne pomeni veliko. Zato pogumno naprej k izvedbi.  V današnjem prispevku vam predstavljamo eno izmed vodilnih podjetij na področju hortikuluture.

Podjetje Horitkulutura Sežana že desetletja skrbi za celostno ureditev okolice od idejne zasnove do končne ureditve, obrezujejo zahtevnejša drevesa, živo mejo, nudijo košnjo trave ter vsa dela za zelene površine ter cvetje.

Ekipa strokovnjakov

Njihova ekipa vrtnarjev in pomočnikov je stalna. Vsi se neprestano izobražujejo in skrbijo, da je delo učinkovito. V dogovoru s stranko spremljajo napredek zasaditve tudi po končanih delih ali pa v celoti prevzamejo oskrbo nasada, s ciljem zadovoljne stranke.

Izvedba projekta

Ponujajo celovito storitev urejanja okolice, od ogleda, strokovnega svetovanja, do zasaditev in obžagovanja dreves tudi na mestih, kjer je zaradi bližine objektov potreben skrbno načrtovan pristop in zahteven poseg. Glede na potrebe zemljišče izravnajo, uredijo morebitne naklone in pripravijo podlago za sajenje izbranih rastlin. Urejanje vrtov zahteva dolgoročno razmišljanje, zato s pravilnimi strokovnimi prijemi že na začetku poskrbijo, da se bo vrt lahko razvil v sproščujoč, prijeten in zdrav zelen prostor. Odlično poznajo široko aktualno ponudbo materialov in izdelkov za vrt, zato lažje najdejo optimalne rešitve za vsak konkreten primer. Vsak dodani element je lahko zelo dobro vključen v skupni estetski in uporabni učinek vrta ter tako še poveča njegovo vrednost za uporabnika.

Včasih ni potrebno veliko, da se stvari sestavijo skupaj. Dober nasvet, zanimiva ideja in nekoč najbolj neugleden del vrta dobi novo podobo, novo priložnost.  Pri podjetju Horitkulutura Sežana vam bodo z veseljem svetovali in upoštevali vaše želje. Ureditev izvedejo tudi po že obstoječih načrtih. Nudijo vam brezplačno svetovanje ter strokovno in kakovostno izvedbo storitev.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.