Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Zgodba o uspehu družinskega vinogradnika Cvitanič

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Dejstvo, da skoraj vsak Slovenec v povprečju popije 0,85 litra vina na teden, ko iz enačbe umaknemo vse mladoletnike, pa se tedenska količina vina po prebivalcu še zviša, priznanega slovenskega poznavalca vin Cvitanič, ne preseneča.

Odlična vina

Vina Cvitanič so blagovna znamka vin družinskega posestva Cvitanič. Vinograd, zidanica in celo posestvo  ležijo v Ravnah na Koroškem. Usmerjeni so v pridelavo belih, svežih, sadnih in sortno poudarjenih vin. Želijo zadovoljiti okuse ljubiteljev šipona, renskega rizlinga, laškega rizlinga, traminca, muškatnega otonela. Renski rizling je ena izmed najstarejših belih sort. Okus ima poln, eleganten, zaokrožen z značilno svežino in enkratno aromo. Dišeči traminec odlikuje rumena barva z zlatimi odtenki. Ima izrazito aromo po začimbah nageljnovih žbic. To je tudi njegova in velika posebnost vina Cvitanič. Muškat otonel pa je vino, ki ima harmonično grajeno muškatno cvetico in aromo ter vse druge sestavine. Za vino je značilna precej nizka kislina in je zelo priljubljeno v ženski družbi. Omenili bi še znani Laški rizling je vino zelo rumene barve z lepo izraženo sortno cvetico. Vino je polno s poudarjenim telesom in primerno kiselkastega okusa, kar mu daje potrebno svežino. Vino Šipon pa je vino z lepo izraženo cvetico. Zanj je značilna kislina, ki daje vinu prijeten kiselkast okus in svežino. Šipon velja za najstarejšo kvalitetna sorto, ki je že nekoč dajala temu področju sloves.

 

 

Družina Cvitanič skrbno obdeluje pet tisoč trsov na enem hektarju in dvajset arov površine. Sorte, ki so zasajene po številčnosti, se tudi po sortah trgajo, stiskajo, donegujejo in polnijo.

Vino je najplemenitejša pijača, pravijo pri blagovni znamki Cvitanič

Vino je dar narave in najplemenitejša pijača za kulturnega človeka. Tako kot človek, ima tudi vino svoja življenjska obdobja. Sadež zori na trti, vino se rodi med vrenjem, doseže svoj kakovostni vrh in se lahko s prestaranjem zlomi. Zmerno uživanje vina vrača veselje in dobrodušnost ter odganja skrbi, zdravemu daje moč, bolniku tolažbo.

Ponudbo širijo z vinskimi doživetji

Podajajo se v vinska doživetja; vsem, ki spoštujejo njihova vina, omogočajo, da spoznajo tudi ekipo, ki jih ustvarja. Lepo vas vabijo tudi na degustacijo vin in ogled njihove kleti. V svoji bogati ponudbi nudijo njihovo sestavljeno vino, odprto (nestekleničeno in stekleničeno) za vaša praznovanja obletnic, porok in drugih slovesnosti.

Vinogradniki Cvitanič s ponosom nadaljujejo in ohranjajo delo svojih prednikov ter tako učijo svoje otroke, da se bo to, kar ustvarjajo, prenašalo z roda v rod še naprej.

                    

                                                                                             Naj se jim lepe misli in zapisane besede pozlatijo.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.