Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Zidarstvo in fasaderstvo Roberta Šketa

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje Zidarstvo in fasaderstvo Roberta Šketa je gradbeno podjetje z dolgoletno tradicijo z znanjem in izkušnjami na področju gradnje. Družinsko podjetje, ki se z gradbeništvom ukvarja že kar 75let. Izdelujejo preko 1600 izdelkov, ki so plod njihovega izjemnega znanja in izkušenj. Dolgoletne izkušnje iz gradbeništva in sodelovanje z najboljšimi strokovnjaki se odražajo pri vseh njihovih storitvah. Rezultati njihovega dela se odlikujejo po visoki kakovosti. Danes se Robert Šket lahko pohvali z različnimi izdelki za številne zadovoljne stranke širom po svetu. Izdelujejo grške stebre, kvadratne, baročne ograje, dekorativne panele, cvetlična korita, kipce, fontane, kamine in še marsikaj.

 

Večkrat nagrajeni za svoje delo

Posebej smo ponosni na dekorativne panele, ki so odporne na visoke temperature, sol, vodo in razne kemikalije. Teža panele samo 9 kg/m2, imamo preko 40 vzorcev. Za panele smo dobili tudi več priznanj, v tujini in v Sloveniji. Bronasti ceh obrtne zbornice Slovenije, leta 2016 in posebno priznanje občine Celje. Naši izdelki se izvažajo skoraj v celoti, na evropski trg, večinoma,  Nemčija in Avstrija. Po naročilu, izdelamo, zelo veliko izdelkov in nam je vsak nov izdelek izziv. Mislim da v gradbeništvu ne obstaja izdelek, ki ga ne bi mogli narediti,  zato se bomo še naprej trudili z raznimi inovacijami, da zadovoljimo, še tako majhne stranke.

 

Strokovnost na prvem mestu

V ospredje vseskozi postavljajo strokovnost, hiter odzivni čas in profesionalnost.  Zavezani do detajla, nenehnega iskanja odličnosti v gradbenih storitvah, ter partnerstev z mnogimi strankami.

Unikatne izdelke, ki jih naredijo sami, nudijo po najkonkurenčnejših pogojih. Pri svojem delu poskrbijo za najmanjše detajle tako pri svetovanju, izbiri materialov in montaži, da je končni izdelek popoln in odraža vrhunsko kakovost.

Vedno so v koraku z novimi smernicami in trendi na področju gradnje. Odlikuje jih visoka kakovost, prilagodljivost in zanesljivost.

Temeljni vrednoti podjetja Šket sta poštenje in marljivost, ki ju nadgrajujejo s težnjo po neprestani vrhunski kvaliteti in ustrežljivosti do strank.

Želja po dobrih odnosih z našimi strankami nam narekuje, da z njimi vzdržujemo stik tudi potem, ko že nekaj let zadovoljno uporabljajo naše izdelke.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.